je to v reportech jako deposit
Lynx
Moderátor: VSbrok
-
- Začátečník
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Re: Lynx
Detailně to najdeš ve výpisu v části:
Deposits & Withdrawals
A označené to bude jako:
Internal Transfer In From Account xxxxxxxx (xxxxx)
Abys ten bonus dostal, musíš ty peníze během těch 3 měsíců nejdříve utratit na poplatcích za realizované nákupy. Kolik utratíš - tolik ti vrátí. Tj když nakoupíš v daném období a máš poplatky 15$, vrátí ti jako bonus 15$ (nebo tomu blízkou sumu). A bonus je do výše max. 50$. Tedy nedostaneš 50 automaticky najednou ale jen podle výše tvých poplatků za obchody v tom daném 3měsíčním období. Jasný?
No účet jsem založil v únoru to jsem mel dvě transakce. V březnu pak 12 transakci. Za celé období od února do teď mi tím pádem vrátili jen toto dle výpisu :
2020-04-02 Internal Transfer In From Account 14.34
Ta částka mi vychází na poplatky za únor takže za březen dostanu refundaci az v květnu ?
2020-04-02 Internal Transfer In From Account 14.34
Ta částka mi vychází na poplatky za únor takže za březen dostanu refundaci az v květnu ?
Fio : ČEZ, KB, Moneta, O2, LMT
Lynx : AAPL,ABBV, ADP, BABA, CSCO,HAS, IBM, IRM, KO, MMM, MO, NIO, NRZ, PFE, RDS.B, RTX, SLRC, SPG, T, VTRS, WPC, XOM
Lynx : AAPL,ABBV, ADP, BABA, CSCO,HAS, IBM, IRM, KO, MMM, MO, NIO, NRZ, PFE, RDS.B, RTX, SLRC, SPG, T, VTRS, WPC, XOM
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Peníze za transakce z bonusu se vrací za měsíc zpětně, tedy za únor v březnu, za březen v dubnu.
Dělají to ručně, nevím třeba už to nějak automatizovali.
Každopádně jim napiš, že Ti to nesedí.
Dělají to ručně, nevím třeba už to nějak automatizovali.
Každopádně jim napiš, že Ti to nesedí.
Investuji na důchod a klidný spánek