Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
Moderátor: VSbrok
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
Zdarec.Mám otázku.Pokud koupím Shell respektive RDs-b na Xetře tak se jedná o akcie ( nikoli certifikát) a divi mi bude chodit v eurech nezdaněná ????
Vlastníte někdo ???
Vlastníte někdo ???
Ja mám nakúpene RDS.B na XETRE za € a dividenda mi chodí na LYNX nezdanená a v GBP.
Dnes se mi podarilo ukoristit rdsb za 43,05. Sice jsem byl zklamanej, ze cena hned spadla na 42.5, ale konec byl asi kolem 44, takze to beru jako uspech
Jsem tady a čtu i tvoje příspěvky. Ocituj který konkrétní příspěvek o "pasti na peníze" máš na mysli, ať se bavíme nad konkrétními názory.
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Tomu nějak nerozumím. Obrazně možná ano, ale jinak určitě ne. Věřím, že si to nemyslel doslova, když tu píšeš moudra. Naopak teď levně nakoupí těch akcií více a každý rok pobere vetší sumu dividend.To asi zabolí, přijít o 20 let dividend za jeden týden
Ahoj, upřímně obdivuji ty, co tento týden některý titul (do)kupovali. Kéž by můj pesimismus nebyl na místě. Já naopak jeden ze svých titulů MUV2 (Munich Re) prodal. Rád si jí koupím zpět za čas se slevou.
Jsem zvědavý na vývoj...taky se bojím abysme už nedosáhli dna... Podle mě teď v pondělí bude růst...já kdybych měl cash tak určitě průběžně nakupuju...co jsem koupil před 14 dny tak kleslo o 20%..ted bych určitě ředil.
Proč prodávals,právě zvedli dividendu o 6 procent...