Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
Moderátor: VSbrok
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
Tak jsem vzal RDS.B za 53,14 a muzeme jet s rodinou na hory. Ted budu jen sledovat, jestli budou ceny dal padat, ikdyz v mem ptf se mi to nebude libit, ale musim si zvyknout, kdyz chci nakupovat.
APD/ABBV,JNJ,PFE/DUK,ENB,ČEZ/EMR,LMT,MMM,SWK / CL,GIS,MO,PEP/DEA,FRT,IRM,O/ARCC,CSWC,MAIN/ORI,PRU/ RIO/BNS,Komerční Banka
Já jsem si v pátek přibral trošku Kofoly. Ne že by jsem čekal nějaký velký růst ceny. Ale s divi u nich jsem spokojený a ta jejich akviziční apetit (občas mikro akvizice, ale zapadá jim to do strategie) je snad časem dovede dál do světa. Cena šla dolů, protože jedna pojišťovna (NN) vyprodává pozici a na našem trhu se ten "balík" prodává dost dlouho. Protože likvidita na Kofole je dlouhodobě tristní.
Portfólio: TXRH, V, Shack, CMI založeno 2018
Můj blog : http://blog.mojeokoli.cz/category/akcie/
Brooker: Fio
Můj blog : http://blog.mojeokoli.cz/category/akcie/
Brooker: Fio
- StanikKolarik
- Investor
já jsem ji koupil taky, ale minulý pátek... za 277_turek píše: ↑01 úno 2020 23:44Já jsem si v pátek přibral trošku Kofoly. Ne že by jsem čekal nějaký velký růst ceny. Ale s divi u nich jsem spokojený a ta jejich akviziční apetit (občas mikro akvizice, ale zapadá jim to do strategie) je snad časem dovede dál do světa. Cena šla dolů, protože jedna pojišťovna (NN) vyprodává pozici a na našem trhu se ten "balík" prodává dost dlouho. Protože likvidita na Kofole je dlouhodobě tristní.
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
Dnes rano +40 RDS.A
Timto se dostavam na objem 300ks a pokladam pozici na docasne uzavrenou
Nyni bych chtel vlastnit vice: NRZ (az dropne?, na druhou stranu, dnes prisla divi - je prijemne mastna), CVX (jiz jsem nakupoval), MSFT (je drahy, ale pravdepodobne bude jeste drazsi, vynikajici firma, nakoupil jsem malo malo), CAH (jenze nevydelava), XOM (prilis mnoho ropaku?), CAT, BEN (jasnej buy).
Nyni bych chtel vlastnit vice: NRZ (az dropne?, na druhou stranu, dnes prisla divi - je prijemne mastna), CVX (jiz jsem nakupoval), MSFT (je drahy, ale pravdepodobne bude jeste drazsi, vynikajici firma, nakoupil jsem malo malo), CAH (jenze nevydelava), XOM (prilis mnoho ropaku?), CAT, BEN (jasnej buy).
Kofolu jsem taky trochu uspěchal, za 271,-
Stavím zoo.
300ks RDS, dobrej randál... CAT bych chtěl při 120$Marek píše: ↑03 úno 2020 09:10Dnes rano +40 RDS.A
Stavím zoo.
Nejaké tipy na Financial/Utilities? Zistil som, že mám trochu nadhodnotené Basic Materials, rád by som sa dostal späť do rovnováhy
Názor na BBVA a IVZ?
Názor na BBVA a IVZ?
Naposledy upravil(a) Andrej dne 03 úno 2020 21:20, celkem upraveno 1 x.
SPM: /viewtopic.php?f=12&t=524
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ | O
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX | MMM
Healthcare: ABBV | PFE | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM