Asi jediný důvod proč mě štve že nejsem z Prahy tak snad jste si to řádně užili. Musím tady u nás nahnat ovečky, třeba založit nějaký kroužek.
Setkání
Moderátor: VSbrok
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Setkání
Pro všechny zájemce potvrzuji termín únorového pivka v Praze na druhé úterý v únoru 11.2 se začátkem v 17 a koncem 20.00. Registrace od 3.2 a do SZ "únorové pivko"
Celostátní sraz bude v Praze v sobotu 7.3. Registrace od 10.2 a piště laskavě do předmětu "sraz"
Březnové pivko (Praha) asi nebude kvůli tomu, že sraz by byl o tři dni dříve
Brno snad ohlásí taky nějaké termíny, ale protože avizovali jednou za dva měsíce tak uvidíme s čím přijdou
Celostátní sraz bude v Praze v sobotu 7.3. Registrace od 10.2 a piště laskavě do předmětu "sraz"
Březnové pivko (Praha) asi nebude kvůli tomu, že sraz by byl o tři dni dříve
Brno snad ohlásí taky nějaké termíny, ale protože avizovali jednou za dva měsíce tak uvidíme s čím přijdou
ptf dle hodnoty
rustove: vyprodáno
na stalo: RITM,MAIN,WMB,OHI,MPW,RIO,ABR,AM,WMB,MO,VET,TABAK,ABBV,SPG,GAIN,LYB,CEZ,STOR,VICI,DOW
na stalo: RITM,MAIN,WMB,OHI,MPW,RIO,ABR,AM,WMB,MO,VET,TABAK,ABBV,SPG,GAIN,LYB,CEZ,STOR,VICI,DOW
Zatím bych rád dodržel jistý konsensus, že srazy jsou pro aktivní členy fora, kteří se nám odprezentují svými příspěvky či alespoň jednou přijdou na "pivko" (za ty roky máme jisté zkušenosti, proč tento filtr). Tímto Tě zvu na pivko 11.2 v Praze a možná i v Brně, pokud kolegové v Brně jej budou pořádat
ptf dle hodnoty
Počítám s Tebou, ale raději se mi přihlas přes SZ po 3.2 kdy vyzvu k registraci a nerad bych Tě zapomněl. Jinak tuto konverzaci vedu v diskusi pro vysvětlení a prosím o pochopení i pro ostatní nováčky a zájemce o sraz.
ptf dle hodnoty
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Dušane raději ověř, zda ti funguje posílání soukromých zpráv. Klidně mi něco pěkného pošli. Jako ochrana proti spamování soukromých zpráv je totiž požadavek na vyšší rank účtu a ten získáš po přidání 3 příspěvků na fórum. Což už máš, tak provedem test. Děkuji.
Únorové pivko
Jako vždy druhé úterý v únoru 11.2 se začátkem v 17 a koncem 20.00.
Zahajuji registraci od teď tak, že mi prosím do SZ pošlete do čtvrtka 6.2 vzkaz "únorové pivko". Já pak objednám stůl a rozešlu přihlášeným místo konání.
Těšíme se na všechny včetně nováčků !
Jako vždy druhé úterý v únoru 11.2 se začátkem v 17 a koncem 20.00.
Zahajuji registraci od teď tak, že mi prosím do SZ pošlete do čtvrtka 6.2 vzkaz "únorové pivko". Já pak objednám stůl a rozešlu přihlášeným místo konání.
Těšíme se na všechny včetně nováčků !
ptf dle hodnoty
Připomínám registraci na pivko 11.2. Zatím mám 6 přihlášených
ptf dle hodnoty