Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
Moderátor: VSbrok
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
Co si myslíte o BEN ? Nikde jsem o téhle firmě neslyšel a přitom je to aristokrat
FWD PE okolo 10
yield 3.8
šílenej dividend growth a 39 let v kuse vyplácí a zvyšují
jestli chápu tobře je to holdingová společnost která poskytuje služby ve stylu fondů atd.
FWD PE okolo 10
yield 3.8
šílenej dividend growth a 39 let v kuse vyplácí a zvyšují
jestli chápu tobře je to holdingová společnost která poskytuje služby ve stylu fondů atd.
ABBV, MO, T, XOM, IRM, WFC, INTC, PFE
a je kousek nad 52w low, víc jsem firmu nestudoval, takhle jenom zběžně takže vůbec nevím kde by mohli být problémy
ABBV, MO, T, XOM, IRM, WFC, INTC, PFE
- StanikKolarik
- Investor
Je to společnost tvořící a spravující investiční deriváty.
Mám od nich tři podílové fondy
podobné firmy: BlackRock, Fidelity, Vanguard, NN/ING, T.Rowe Price, WisdomTree, Eaton Vance
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
BEN? Asi myslíš: Franklin Resources, Inc.
Nezajímavě malá tržní kapitalizace pro dlouhodobé investování, takže já osobně ani nesleduju. Například zde se něco dočteš (pokud jsi ještě nečetl):
https://www.suredividend.com/dividend-aristocrats-ben/
Nezajímavě malá tržní kapitalizace pro dlouhodobé investování, takže já osobně ani nesleduju. Například zde se něco dočteš (pokud jsi ještě nečetl):
https://www.suredividend.com/dividend-aristocrats-ben/
Ja osobne BEN drzim, jako jediny z fora, ale je to moje okrajova pozice. Kolega resil jeho fundamenty a dosel k zaveru, ze je to OK ke koupi. Tak jsem trochu nakoupil s nim.
-
- Začátečník
Dnes přikoupen Santander @3.52 EUR
ČEZ, Moneta
AAPL, ABNB, AT&T, 3M, GSK, INTC, KHC, WBA, JNJ, MCD, CSCO, ENB, MPW
BASF, Allianz, Lufthansa, RDS-B, BMW, Santander, BHP/BIL
Spekulace: ABNB, CRSR
AAPL, ABNB, AT&T, 3M, GSK, INTC, KHC, WBA, JNJ, MCD, CSCO, ENB, MPW
BASF, Allianz, Lufthansa, RDS-B, BMW, Santander, BHP/BIL
Spekulace: ABNB, CRSR
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
BEN bych časem taky chtěl, jeden z těch lepších a hlavně dlouho fungujicích spravců aktiv v jů-es
Jenže zatím se nemůžu rozhoupat, protože dost lidí přesouvá finance do různech ETF fondů, takže klasičtí správci ztrácí AUM ...
Investuji na důchod a klidný spánek
Ahoj, ad clanek na webu, myslite si, ze je racionalni kupovat si smesne levnou (z cisel, ja tu spolecnost neznam, tedy mozna sleva je primerena pruserovym vyhlidkam) a brutalne dividendove uhlobarony Alliance Resource Partners (ARLP) s vyhledem treba dekad? Nebo je to uz moc drazdeni hada bosou nohou
BEN, kolega rikal, ze to primarne koupil, aby mohl videt dovnitr toho fondu, kam ty penize presne davaji apod. No nevim, jestli se mu toto s drzbou akcii za 15 tis. splni. On ten fond hlavne funguje OK mnoho let a prezil X krizi, tak asi delaji neco spravne
BEN, kolega rikal, ze to primarne koupil, aby mohl videt dovnitr toho fondu, kam ty penize presne davaji apod. No nevim, jestli se mu toto s drzbou akcii za 15 tis. splni. On ten fond hlavne funguje OK mnoho let a prezil X krizi, tak asi delaji neco spravne
Čistě podle názvu bych se ARLP vyhnul je to LP/MLP společnost.