No takovej pán nejsem a když to na netu letělo - myslím ty investice do myček na auta - doslechl jsme se, že to tak dobrý bussiness není. Tak nevím, má někdo osobní zkušenost?
Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
Moderátor: VSbrok
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
- StanikKolarik
- Investor
já už taky blbnu, včera v kauflandu jsem se u chladáku přistihl, že přemýšlím kam by se ta cena mohla ještě pohnout, že za 8 do toho nepůjdu a počkám že to půjde pod 7,50
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tož to hlavně bacha aby ses vůbec najedl a jen nečekal na akce. I když to nemusí být špatná dietaStanikKolarik píše: ↑26 srp 2019 13:41já už taky blbnu, včera v kauflandu jsem se u chladáku přistihl, že přemýšlím kam by se ta cena mohla ještě pohnout, že za 8 do toho nepůjdu a počkám že to půjde pod 7,50
Tak zatimco CAH rostlo, NRZ vicemene preslapovalo. Prikoupil jsem nakonec tedy NRZ (po 3% runu proste nenakupuju). No CAH si hadam stejne zopaknu nejpozdeji v zari, konecne ma zase pe, navic pod 10.
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Tak už se nám pánové prézídentové domluvili ... všechno zelený
https://seekingalpha.com/news/3494641-s ... sions-ease
CAH i NRZ maj další ex-divi na konci září, tak snad budou $$$
Investuji na důchod a klidný spánek
Tak dalsi prikup GLNG - vytváram si stvrtu poziciu ... (TGP, TK, NMM, GLNG)
ako vzdy hned po nakupe druhy den -5% to je cena za to íst proti prúdu .. posledny nakup za 13,10usd/kus ... moja priemerna nakupna 14,20 usd/kus
a prečo kupujem ?? potencial rastu ... vnutorna hodnota rozbehnute projekty...
ako vzdy hned po nakupe druhy den -5% to je cena za to íst proti prúdu .. posledny nakup za 13,10usd/kus ... moja priemerna nakupna 14,20 usd/kus
a prečo kupujem ?? potencial rastu ... vnutorna hodnota rozbehnute projekty...
TGP, TK, GLNG, NMM
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Z tebe brzo bude magnát v lodní dopravě čéče. Tož hlavně ať to šlape. Třeba nás jednou všechny pozveš na jachtu což?
keď sa skorej neutopím s tými lodickami...
TGP, TK, GLNG, NMM
Altrie a PM právě ohlásili, že se možná zase spojí... Altria 9 % nahoru, PM šlo trochu dolů
ABBV, MO, T, XOM, IRM, WFC, INTC, PFE
- StanikKolarik
- Investor
já si hraju s myšlenkou, že znova vlezu na lodičku NYSE:SSW (aby něbylo NYSE:CCL smutno)
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,