Na dividend dashboard mě štve, že nezobrazuje divi v den výplaty, ale ex-date. A nevím jak to změnit, jestli to teda vůbec jde.
Vlastní statistiky
Moderátor: VSbrok
Re: Vlastní statistiky
Mě třeba štve že nejda nastvit jednotlivě zdanění, ale nic lepšího zdarma jsem nenašel
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Přesně něco jako je ta aplikace v mobilu jsem chtěl jako webovou aplikaci. Třeba se jednou dočkám a nebo jak psal sumo využiju funkce Excelu.
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
danycz: ne, nejde to změnit. Kecal jsem s vývojářem a data odkud pay day tahal byly zpoplatněný, nechal nechal ex-divi, který jsou zatím zadara ... snad aspoň to vydrží.
Na rychlý náhled v mobilu je to fajn, ale editovat v tom něco víc je děsněj vopruz.
Pokud by se Ti ado chtělo nám pomoct, tak budeme radi ... ta Tvoje apka v alfa verzi je taky super ...
Na rychlý náhled v mobilu je to fajn, ale editovat v tom něco víc je děsněj vopruz.
Pokud by se Ti ado chtělo nám pomoct, tak budeme radi ... ta Tvoje apka v alfa verzi je taky super ...
Investuji na důchod a klidný spánek
ado: velice se omlouvám, omylem jsem Tvůj post smazal. Asi budu si budu muset odebrat admin práva, taková ostuda
VSbrok
VSbrok
SPM: /viewtopic.php?f=12&t=524
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ | O
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX | MMM
Healthcare: ABBV | PFE | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
- VSbrok
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem Dividend Dashboard, která přišla o pay day.
Za pomoc budeme samozřejmě moc rádi. Ondra už dávám odkaz na GIT, kde prvotní nástřel základu, dál se to bohužel nedostalo.
Jojo, právě proto bychom s Ondrou taky rádi apku, která si data ukladá u nás, s možností doplnění, když by to nešlo online.
Za pomoc budeme samozřejmě moc rádi. Ondra už dávám odkaz na GIT, kde prvotní nástřel základu, dál se to bohužel nedostalo.
Jojo, právě proto bychom s Ondrou taky rádi apku, která si data ukladá u nás, s možností doplnění, když by to nešlo online.
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Keďže mi bol môj post zmazaný, skúsim si vymyslieť niečo znova :/
Čo sa týka Excelu, používam niečo takéto
Taktiež real dáta z finviz/yahoo, ale pri väčšom množstve dát (mám podozrenie, že pri väčšom množstve daných requestov na dáta) to začalo písať "REF", alebo jednoducho vracať null. Preto vznikla myšlienka SW.
Čo sa týka pomoci, určite rád ak to bude v mojich silách.
S tou webovou aplikáciou to bude náročnejšie, pretože to je v nejakom Nette, čo som nikdy nevidel, úplne neviem či sa mi do toho chce
Samozrejme v SW by som rád pokračoval, takže ak sú akékoľvek požiadavky, nápady, sem s nimi.
Čo sa týka Excelu, používam niečo takéto
Taktiež real dáta z finviz/yahoo, ale pri väčšom množstve dát (mám podozrenie, že pri väčšom množstve daných requestov na dáta) to začalo písať "REF", alebo jednoducho vracať null. Preto vznikla myšlienka SW.
Čo sa týka pomoci, určite rád ak to bude v mojich silách.
S tou webovou aplikáciou to bude náročnejšie, pretože to je v nejakom Nette, čo som nikdy nevidel, úplne neviem či sa mi do toho chce
Samozrejme v SW by som rád pokračoval, takže ak sú akékoľvek požiadavky, nápady, sem s nimi.
SPM: /viewtopic.php?f=12&t=524
- VSbrok
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou se omlouvám za smazání
Ondra tu již dával odhaz na GIT, kde alfa-alfa verze IG deníku, tak pokud budeš mít čas a chuť, tak budeme rádi
Ondra tu již dával odhaz na GIT, kde alfa-alfa verze IG deníku, tak pokud budeš mít čas a chuť, tak budeme rádi