Fio (banka / broker)
Moderátor: VSbrok
-
- Začátečník
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Re: Fio (banka)
já zase zkoušel Tvůj popis cesty a říkal jsem si: "Ha! Asi nějaký způsob který ještě neznám." A vrtalo mi hlavou co dělám špatně, že nevidím jak jsou divi připisovány.
Ještě se mi zdá z Tvého výstřižku, že používáš zjednodušené zobrazení. V záložce "Globální nastavení - Globální nastavení aplikace" se dá vybrat "Verze aplikace". Na "Plnou" jsem si to přepnul prakticky hned první den co jsem začal eBroker používat.
Ještě se mi zdá z Tvého výstřižku, že používáš zjednodušené zobrazení. V záložce "Globální nastavení - Globální nastavení aplikace" se dá vybrat "Verze aplikace". Na "Plnou" jsem si to přepnul prakticky hned první den co jsem začal eBroker používat.
koukám na to mám plnou, repsketive ani nevim, že to jde měnit. Takže asi vždy sem měl plnou. To že to vypadá jako z roku 1990 je problém fia
-
- Začátečník
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
... nebo bys v eBroker mohl připisované dividendy (+ vše ostatní k danému tickeru) najít takto:
"Portfolio - Vývoj", kliknout pravou myškou na otazníček ve sloupci "Detail". A ještě ideálně po rozkliknutí doplnit do políčka "od" nějaký datum počátku věků, abys viděl úplně všechny události daného tickeru.
"Portfolio - Vývoj", kliknout pravou myškou na otazníček ve sloupci "Detail". A ještě ideálně po rozkliknutí doplnit do políčka "od" nějaký datum počátku věků, abys viděl úplně všechny události daného tickeru.
Jo souhlasim to občas použivám, když se mi sejde víc dividend zároveň a potřebuji vědět co je k čemu.Cyberguy píše: ↑18 pro 2019 13:22... nebo bys v eBroker mohl připisované dividendy (+ vše ostatní k danému tickeru) najít takto:
Já to tam v některých oknech mám v některých ne, ale upřímně stejně používam jen záložky portfolio a peníze nic víc. Takže to ani neřeším. Ta aplikace je hrozně morálně zastaralá.
Já to dneska taky řešil. Najdete ji v záložce Obchody a bacha na to co máte nastaveno vlevo dole v těch kolonkách. Má to vliv na vyfiltrované položky v tom seznamu.
| T | MONET | CEZ | SP5 | SPG | MO | BTI | CSCO | INTC | ABBV | PFE | TELEC | WBA | KOMB | VTR | LEG | JNJ | EUDV | RDS.B | MRK | BMY | IEMA | IWDA |
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Jojo ty položky Platný od a Platný do jsem měl kdysi taky nesmyslně vyplněný... teď se mi to vybavilo... pomoc po telefonu pomohla
Od tý doby tam nemám nic ...
Od tý doby tam nemám nic ...
Investuji na důchod a klidný spánek