já jsem půlku prodal se ziskem, ale přiznám se, že bych asi prodal někde kolem 10, max 15 protože by mi asi ruplo při tom pádu v prvním červencovém týdnuslon píše: ↑16 říj 2020 17:30Spíše si kladu otázku - vydržel by to někdo držet do 30 USD ? vidět ty zisky už na 10-15-20-25 USD... já bych určitě prodal daleko dřív. Ono i při těch 30 USD si za 3 roky člověk může říkat, proč to prodal, když je to na 150 USD...vůbec nevím jak u těch růstových akcií postupovat. Jak to máte Vy? prodat část pozice a dalších x let na zbytek nesáhnout? Samozřejmě, že akcie jen poroste může být taky sci-fi, tak za 3 roky může být zpět na 5 USD a jsi bez zisku. V tomto mi ty dividendy přijdou až nudný.
NIO Inc. | NIO | US62914V1061
Moderátor: VSbrok
- StanikKolarik
- Investor
Re: NIO Inc. | NIO | US62914V1061
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
Re: NIO Inc. | NIO | US62914V1061
Já měl stéstí začátečníka nakoupil jsem po 13,45 a držel až do ceny 54 pak to spadlo najednou o 20% to jsem trochu zpanikařil ale naštěstí ne úplně odprodal jsem jen část nakonec po 44 ( vzal jsem si zpět vklad ). Zvažuju teď zkusit SPCE . Po nějakých problémech se startem to spadlo z 34 na 24 při ceně pod 20 bych do toho už i šel. Fundamentálně to absolutně smysl nedává ja vím
Fio : ČEZ, KB, Moneta, O2, LMT
Lynx : AAPL,ABBV, ADP, BABA, CSCO,HAS, IBM, IRM, KO, MMM, MO, NIO, NRZ, PFE, RDS.B, RTX, SLRC, SPG, T, VTRS, WPC, XOM
Lynx : AAPL,ABBV, ADP, BABA, CSCO,HAS, IBM, IRM, KO, MMM, MO, NIO, NRZ, PFE, RDS.B, RTX, SLRC, SPG, T, VTRS, WPC, XOM