CrowdInvesting PYNK

Diskuse o podílových fondech a různých poradcích

Moderátor: VSbrok

Odpovědět
Uživatelský avatar
StanikKolarik
Dlouhodobý investor
Příspěvky: 627
Registrován: 23 úno 2019 17:35
Bydliště: Zlín

CrowdInvesting PYNK

Příspěvek od StanikKolarik » 03 pro 2020 15:10

Zkoušel jste už někdo systém PYNK?

Mě se docela líbí ta myšlenka, že nějaká UI řídí investiční fond na základě "kolektivního vědomí" ale jsem docela zvědavý jak to bude fungovat...

Zatím je to jenom v Betě a jednak je tam omezený výběr instrumentů, druhak se zatím jede "nasucho" protože se to UI teprve učí.

Prakticky je to o tom, že jednotliví lidi píšou své názory jak se pohne kurz nějakého instrumentu, dostává za to "body vědomosti" a ty lze jednou za čas proměnit za podíl v tom fondu nebo si je nechat vyplatit.

Já jsem tam teda zatím asi jenom týden tak zkoumám...

kdyby někdo chtěl tak může přes můj affill (který teda moc nevím k čemu je)
https://beta.pynk.io/r/ypres_bass
Obrázek
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,

ravo
Začátečník
Příspěvky: 71
Registrován: 26 dub 2021 09:55
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: CrowdInvesting PYNK

Příspěvek od ravo » 23 kvě 2021 09:53

"The key to success is consistency, so try to predict every day across multiple asset classes. We reward accurate predictions with additional points."

Na jak dlouho dopředu se hádá? Pardon, predikuje? Nevím, kde budou akcie za rok ani za měsíc ani zítra (jestli výše, nebo níže než teď). Ale vím, kde budou za 10 let a za 30 let. A to ještě jen za celý trh, ne konkrétní titul. S akciemi je to naopak než u předpovědi počasí. A přesnost predikce mě už vůbec nezajímá.

Odpovědět