Povídání o všem možném a nemožném..
Moderátor: VSbrok
- StanikKolarik
- Investor
Re: Povídání o všem možném a nemožném..
Investiční hláška dne:
Dnes na to nemám čas, koupím ty akcie příští týden
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si to Staníku rozšířit o mé myšlenkové pochody včerejšího večera, když všechno letělo nahoru:
Neprodám to dnes za 56, ale zítra za 57
Neprodám to dnes za 56, ale zítra za 57
Investuji na důchod a klidný spánek
Co si chces zkouset na hlasovani per rollam?
19.11. Valná hromada společnosti Kofola ČeskoSlovensko schválila letošní dividendu ve výši 13,50 Kč na akcii. Ve vztahu k aktuální ceně akcie to znamená cca 6% dividendový výnos. Kvůli napjaté epidemiologické situaci, jež na podzim vedla k opětovnému výraznému utlumení segmentu HoReCa, nebylo nejprve zcela zřejmé, zda Kofola nezruší či neupraví návrh letošní dividendy.
Jen jsem si chtěl vyzkoušet co to obnáší jak to reálně funguje
- StanikKolarik
- Investor
Chtěl jsem se podívat a počíst si... Nebyl jsem registrovany ani 30s a mám permaBAN
LOL
Odesláno z mého P20HD_EEA pomocí Tapatalk
LOL
Odesláno z mého P20HD_EEA pomocí Tapatalk
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
Budes se divit, ale ja koupim akcie radsi nazivo nez zadat prikaz. Stava se mi, ze to jeste klesa, pak me to stve, ale po delsim case to uz neresim.StanikKolarik píše: ↑19 lis 2020 23:00Investiční hláška dne:
APD/ABBV,JNJ,PFE/DUK,ENB,ČEZ/EMR,LMT,MMM,SWK / CL,GIS,MO,PEP/DEA,FRT,IRM,O/ARCC,CSWC,MAIN/ORI,PRU/ RIO/BNS,Komerční Banka
Stava se mi zcela bezne, ze se na to za cely den nedostanu a za 30 let nakupka bude stejne jedno...StanikKolarik píše: ↑19 lis 2020 23:00Investiční hláška dne: