Tak jsem to na tvůj popud vyzkoušel. Vše provedeno dle návodu. Dokonce když si otevřu na mobilu příspěvky fóra nabídne mi to možnost otevřít fórum v aplikaci. Tu jsme si stáhnu do mobilu a přihlásil se nicméně po kliknutí na tlačítko otevřít v aplikaci tapatalk se nic nestane. V samotné aplikaci fórum nemohu najít - název Investiční gramotnost - přitom v administraci účtu Fóra se vše tváří jako funkční, tož nevím kde dělám chybu no.majk píše: ↑13 lis 2020 12:39Číst diskuzní fóra na mobilu v prohlížeči není žádný komfort. Pokud má někdo více oblíbených diskuzních fór, tak si je všechny připojí a má je v mobilu v jedné apce. Chodí mu upozornění na co si nastaví atd. Např. p2pforum.cz na taptalku je. Ale chápu, když o to tady z hlediska členů není zájem, tak nač to dělat.
Obecně připomínky k fóru
Moderátor: VSbrok
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obecně připomínky k fóru
To mě mrzí, rád bych pomohl, ale nemám s tím zkušenosti. V tomto případě jsem pouze uživatel. Napadá mě, jestli není potřeba nějaký doplněk ze strany fóra, ale to fak střílím od boku. Občas pomůže se k problému vrátit později
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ano rozšíření pro phpbb je instalováno a v účtu u tapatalk je propojeno a tváří se že je to ok, ale jak říkám v aplikaci nelze fórum najít a po kliknutí na mobilu o přesměrování do aplikace nefunguje, tož uvidíme co čas přinese no.
Vypadá, že by to mohl poléčit čas. https://www.tapatalk.com/groups/tapatal ... 45770.html
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Super díky za zájem a tvůj čas. Kdybys pak dal vědět že to funguje budu rád.majk píše: ↑13 lis 2020 19:54Vypadá, že by to mohl poléčit čas. https://www.tapatalk.com/groups/tapatal ... 45770.html
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsi měl pravdu. Dneska po kliknutí na čtení v aplikaci se to spustilo a už tedy funguju z ní. Proto pro všechny zájemce, které nebaví číst na mobilu přes prohlížeč fungujeme už i v aplikaci tapatalk a zatím z mého pohledu to nevypadá vůbec zle.
I přestože je fórum bez reklam píše mi toto:
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zvláštní, podívám se na to díky za informaci.Sumo.cz píše:I přestože je fórum bez reklam píše mi toto: