Obecně připomínky k fóru
Moderátor: VSbrok
Re: Obecně připomínky k fóru
Super, drzim palec at to opatreni pomuze. Posledni dobou tech spamu bylo docela dost
ABBV, MO, T, XOM, RDSB, SKT, MMM, CSCO
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
ptf dle hodnoty
rustove: vyprodáno
na stalo: RITM,MAIN,WMB,OHI,MPW,RIO,ABR,AM,WMB,MO,VET,TABAK,ABBV,SPG,GAIN,LYB,CEZ,STOR,VICI,DOW
rustove: vyprodáno
na stalo: RITM,MAIN,WMB,OHI,MPW,RIO,ABR,AM,WMB,MO,VET,TABAK,ABBV,SPG,GAIN,LYB,CEZ,STOR,VICI,DOW
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To samozřejmě je. Takto se mi to nezobrazuje. Google script to umisťuje sám jak to je prej nejlepší ovšem nějak to přehání. Odstraním ho úplně.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak se zrušením reklamy bude krapet problém Já [cenzura] už nevím kde všude jsem ten kód narval. I po smazání reklama stále žije
Ja sleduju forum na telefonu a obcas je to na palici, kdyz se dotknu displaye a najednou mi tam skoci dalsi a dalsi reklama. Ale zase je forum zadarmo a diky Vam jsem se dostal k investovani do akcii, takze mi to nevadi.
APD/ABBV,JNJ,PFE/DUK,ENB,ČEZ/EMR,LMT,MMM,SWK / CL,GIS,MO,PEP/DEA,FRT,IRM,O/ARCC,CSWC,MAIN/ORI,PRU/ RIO/BNS,Komerční Banka
Koukam Slon shani vánoční stromek.
Ja bych ocenil někde dole jak jsou uživatelé poslednich třeba 10 příspěvků. Na mobilu sice vidím že je někde něco noveho, ale nevím co. A furt to proklikavat mě neba.
Ja bych ocenil někde dole jak jsou uživatelé poslednich třeba 10 příspěvků. Na mobilu sice vidím že je někde něco noveho, ale nevím co. A furt to proklikavat mě neba.