AT&T (ATT) / T / US00206R1023
Moderátor: VSbrok
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: AT&T (ATT) / T / US00206R1023
U Lynx a ani Degira se DRIP nevyplatí kvůli poplatkům.
Lynx to bere jako klasický nákup, tedy vyplatí se až tak od 10ks víc a Degiro za to chce dokonce 10 jůro
Investuji na důchod a klidný spánek
Právě to mě dost zarazilo a rozesmutnilo Měl jsem takovou radost a malý pocit zadostiučinění, když sem věděl, že z divi dostanu další akcii a tohle byla velká čára přes rozpočet. No nic, tak si ještě pár let počkám, než zapnu DRIP )
jak je možné, že ATT je stále považován za divi arostokrata, když ted nezvýšil dividendu? někde jsem dokonce četl, že stačí když zvýšejí dividendu až snad ve 4Q 2021...nevidím v tom žádnou logiku...4 čtvrtletí byla dividenda 0,52USD tak 5. čtvrtletí v řadě přeci musí být navýšena...aby byla společnost dividendový aristokrat, musí přeci každý rok dividendu navýšit!
Obecně se uznává jako kritérium aristokrata, že každý rok musí být vyplacena vyšší dividenda. Tedy se počítá celoroční dividenda.Mrhol píše: ↑02 led 2021 21:54jak je možné, že ATT je stále považován za divi arostokrata, když ted nezvýšil dividendu? někde jsem dokonce četl, že stačí když zvýšejí dividendu až snad ve 4Q 2021...nevidím v tom žádnou logiku...4 čtvrtletí byla dividenda 0,52USD tak 5. čtvrtletí v řadě přeci musí být navýšena...aby byla společnost dividendový aristokrat, musí přeci každý rok dividendu navýšit!
- StanikKolarik
- Investor
já celou dobu žiju v tom, že stačí, když ji nesníži
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
Pocita se soucet divi v kalendarnim roce. Muze jit o libovolnou divi, jsou obvykle 4, pak tedy muze byt max rozdil navyseni i 2019Q1 a pak az 2020Q4.Mrhol píše: ↑02 led 2021 21:54jak je možné, že ATT je stále považován za divi arostokrata, když ted nezvýšil dividendu? někde jsem dokonce četl, že stačí když zvýšejí dividendu až snad ve 4Q 2021...nevidím v tom žádnou logiku...4 čtvrtletí byla dividenda 0,52USD tak 5. čtvrtletí v řadě přeci musí být navýšena...aby byla společnost dividendový aristokrat, musí přeci každý rok dividendu navýšit!
G.
Radši budu mít přibližně pravdu, než se úplně přesně mýlit...
You are neither right nor wrong because the crowd agrees or disagrees with you.
You are right because the data and reasoning are right.
Ne ne, ještě extrémnější a přesto vyhovující příklad je navýšení v 2019Q2 a pak až 2021Q4.Glueless píše: ↑04 led 2021 01:34Pocita se soucet divi v kalendarnim roce. Muze jit o libovolnou divi, jsou obvykle 4, pak tedy muze byt max rozdil navyseni i 2019Q1 a pak az 2020Q4.Mrhol píše: ↑02 led 2021 21:54jak je možné, že ATT je stále považován za divi arostokrata, když ted nezvýšil dividendu? někde jsem dokonce četl, že stačí když zvýšejí dividendu až snad ve 4Q 2021...nevidím v tom žádnou logiku...4 čtvrtletí byla dividenda 0,52USD tak 5. čtvrtletí v řadě přeci musí být navýšena...aby byla společnost dividendový aristokrat, musí přeci každý rok dividendu navýšit!
G.
To mi moc nevychazi, v tom pripade rok 2020 vypada, ze je bez navyseni, ale budiz. Mozna to blize vysvetlis.Pavel píše: ↑04 led 2021 09:14Ne ne, ještě extrémnější a přesto vyhovující příklad je navýšení v 2019Q2 a pak až 2021Q4.Glueless píše: ↑04 led 2021 01:34Pocita se soucet divi v kalendarnim roce. Muze jit o libovolnou divi, jsou obvykle 4, pak tedy muze byt max rozdil navyseni i 2019Q1 a pak az 2020Q4.Mrhol píše: ↑02 led 2021 21:54jak je možné, že ATT je stále považován za divi arostokrata, když ted nezvýšil dividendu? někde jsem dokonce četl, že stačí když zvýšejí dividendu až snad ve 4Q 2021...nevidím v tom žádnou logiku...4 čtvrtletí byla dividenda 0,52USD tak 5. čtvrtletí v řadě přeci musí být navýšena...aby byla společnost dividendový aristokrat, musí přeci každý rok dividendu navýšit!
G.
Ve svem puvodnim vysvetleni klidne mazu slovo "max".
G.
Radši budu mít přibližně pravdu, než se úplně přesně mýlit...