Povídání o všem možném a nemožném..
Moderátor: VSbrok
-
- Začátečník
Re: Povídání o všem možném a nemožném..
Taky, forum sleduju, prosim nemazat ucet
Portfolio:
AT&T, Banco Santander, BASF, BMW, British American Tobacco, Cisco Systems, CVS Health, DXC Technologies, Intel Corporation, Macy's, Prudential Financial, Royal Dutch Shell B, Teva Pharmaceuticals, Unum Group, Wells Fargo
Broker:
Degiro
AT&T, Banco Santander, BASF, BMW, British American Tobacco, Cisco Systems, CVS Health, DXC Technologies, Intel Corporation, Macy's, Prudential Financial, Royal Dutch Shell B, Teva Pharmaceuticals, Unum Group, Wells Fargo
Broker:
Degiro
thomashalama96: tak ešte jeden príspevok a budeš mať 3, tzn. nad limitom. Tak nám povedz kedy a prečo si začal.
Hmm farbičky, že by som dostal zelenú či hnedú?
Hmm farbičky, že by som dostal zelenú či hnedú?
SPM: /viewtopic.php?f=12&t=524
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ | O
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX | MMM
Healthcare: ABBV | PFE | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ | O
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX | MMM
Healthcare: ABBV | PFE | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
-
- Začátečník
Andrej: Akciim jsem se zacal venovat asi pred 2 lety, kdy jsem si precetl Inteligentniho investora. Strasne me to chytlo a rekl jsem si, ze se tomu chci venovat, ale nemel jsem tehdy prostredky, tak jsem si mezitim studoval informace (i zde na investicnigramotnost.cz). Po pul roce jsem si rekl, ze uz mam dostatek znalosti a praci v IT, tak jsem zacal Investuju kvuli tomu, aby se mi penize zhodnotily a nesezrala je inflace + abych se zabezpecil na horsi casy. Neupinam se nutne k dividendovym aristokratum, ale spis resim fundamentalni hodnotu firmy. Pokud je firma extremne levna, tak ji koupim, ikdyz treba nemusi mit ty vyhlidky uplne ruzovy. Samozrejme nevim, jestli to je spravna cesta, to uvidim az v budoucnu
Portfolio:
Broker:
Degiro
Broker:
Degiro
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Thomas: tož kromě snad Macy, máš samý velký a silný firmy, takže je vidět že 2 roky studia odvedly dobrou práci
noooo tož největší spamer na počet příspěvků jsem tu já
Investuji na důchod a klidný spánek
Ahoj, nemas v DB info o poslednim prihlaseni? Podle toho by se dali aktivni lidi dohledat a nasledne i promaznout.Ondřej píše: ↑04 dub 2020 16:42Ano máš pravdu nudím se. Původně to měla být příprava na čistku, takže jsem potřeboval vyselektovat lidi co bych nerad smazal. Nakonec jsem dostal zase strach, protože mezi 900 účty se sem tam objevuje někdo kdo založil účet nedávno. Brzy se ale stejně hecnu a tu čistku provedu. Takže brzy napíšu někde doporučení, aby ti co si chtějí zachovat účet nás potěšili nějakým tím příspěvkem aby poskočili ze škatulky nových mezi registrované. Podmínka jsou tři příspěvky. Poté ulehčím naši databázi. Horši je fakt, že registrovaných je přes tisíc a jsou tam i ti spamaři co stihli tři příspěvky to nevím jak budu selektovat.
ABBV, MO, T, XOM, RDSB, SKT, MMM, CSCO
Macy's je zajmavá firma, taky ji mám nakoupenou, sice ted ve velké ztrátě ale to jinak asi nešlo, myslím že se oklepe.
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
To víš že mám však já to nějak udělám.Tomis píše: ↑07 dub 2020 06:52Ahoj, nemas v DB info o poslednim prihlaseni? Podle toho by se dali aktivni lidi dohledat a nasledne i promaznout.Ondřej píše: ↑04 dub 2020 16:42Ano máš pravdu nudím se. Původně to měla být příprava na čistku, takže jsem potřeboval vyselektovat lidi co bych nerad smazal. Nakonec jsem dostal zase strach, protože mezi 900 účty se sem tam objevuje někdo kdo založil účet nedávno. Brzy se ale stejně hecnu a tu čistku provedu. Takže brzy napíšu někde doporučení, aby ti co si chtějí zachovat účet nás potěšili nějakým tím příspěvkem aby poskočili ze škatulky nových mezi registrované. Podmínka jsou tři příspěvky. Poté ulehčím naši databázi. Horši je fakt, že registrovaných je přes tisíc a jsou tam i ti spamaři co stihli tři příspěvky to nevím jak budu selektovat.
Ahoj lidi,taky sleduju... Zatím neinvestuji,nemám moc co přispívat. Jsem ve fázi že hltám informace a připravuji se na vstup do světa investování. Další věc je že vyjíždím pracovat za hranice,takže večer na hotelu zavolám domů holkám,něco počtu a ..... Takže budu rád pokud mi bude umožněno nadále sledování fóra protože vás sleduji od té doby co mě vůbec začali akcie zajímat. Mějte se všichni...
Vidím dobře ten nárůst objemů? Např. na indexu S&P z nějakých nízkých desítek milionů týdně při poslední krizi v r. 2008/2009 na současných víc jak 4 miliardy týdně? To měřítko to ani nepobere a ty předešlé objemy jsou tak malý, že je ani nedokáže zobrazit:
Myslíte, že je za tím především masivní podpora trhu FED-em, nebo nárůst AOS?Re: Povídání o všem možném a nemožném..
Opec zklamal, dohodli se na snizeni tezby. Uz to na fajn nakupovani nevypada. Dno u ropy nejspis bylo.