Otázky a odpovědi
Moderátor: VSbrok
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Otázky a odpovědi
To posílá IB automaticky, jakmile koupíš akcii
Investuji na důchod a klidný spánek
IB mi to taky posílá, ale zajímalo by mě i nákupy u firem, které nevlastním. O Finvizu vím, ale nedokážu posoudit jak moc je to tam aktuální. I když pro nějaké základní info to asi stačí.
Díky
Díky
ABBV, ADM, BASF, INTC, MO, SJM, STOR, T, WBA, XOM, SJM, UL, SMSI, VMD, OHI, AQN, LMT, INFU, SHEL, TROW, MMM, GOOG, CEZ, KOMB, PFE, LEG, ENAG
Insider info se dají zjistit například na marketwatch.com
V detailu akcie mají přímo záložku INSIDERS s detailním přehledem o osobách, kvartálním přehledem o počtu prodejů a celkovém počtu akcií obchodovaných insidery + seznam insiderů a jejich pozic ve firmě.
V detailu akcie mají přímo záložku INSIDERS s detailním přehledem o osobách, kvartálním přehledem o počtu prodejů a celkovém počtu akcií obchodovaných insidery + seznam insiderů a jejich pozic ve firmě.
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Jo divi se mi od O2 objeví v eBrokerovu na Fiu
Investuji na důchod a klidný spánek
Mně O2 divi do eBrokera na Fiu nechodí, já si pro ní musím do České spořitelny. A v pozvánce na letošní valnou hromadu mám pro letošní rok stejný způsob výplaty: ČS, a.s. 6.5.2020.
Portfolio: ČR - Colt CZ Group SE, Komerční banka, Moneta Money Bank; SRN - Lufthansa; VB - BHP Billiton, British American Tobacco, Royal Dutch Shell; USA - ABBV, BEN, BMY, CAH, CVX, INTC, IRM, KMB, LEG, LMT, MMM, MO, MRK, NRZ, OHI, PFE, SWK, T, TROW, VTRS, VZ, WBA, WBD, WFC, XOM
to sem zvedav jak to teda přijde, nechápu proč jestě v dnešní době to někdo vyplácí na pobočce
Potřebuji ujistit, pokud zitra nakoupim AT&T, tak budu mít nárok na dividendu (Ex day 04/08/2020), bez ohledu na to kdy bude obchod vypořádán že?