Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit? - v02
Moderátor: VSbrok
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit? - v02
Koupil jsem si 10 kousků CAH za $44,5 a 6 ks GILD za... no, pohyboval se dnes vysoko, dobrý příkup jsem prováhal, když se naprosto vše [cenzura].
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Já se furt nedonutil, ale nemyslím si, že korona řekla své poslední slovo a v UK a US to bude ještě dost nahnuté.
Investuji na důchod a klidný spánek
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
To je sice možné, ale RDS jsem měl podle všeho odpálit včera pod 20$ no uvidíme. Třeba se tam ještě podíváme.
No ja si pockal a O i NNN a ostatni lezou nahoru
APD/ABBV,JNJ,PFE/DUK,ENB,ČEZ/EMR,LMT,MMM,SWK / CL,GIS,MO,PEP/DEA,FRT,IRM,O/ARCC,CSWC,MAIN/ORI,PRU/ RIO/BNS,Komerční Banka
Ja rdsb za 9 nemel moznost koupit...tohle bylo vysostne postaveni jen na nyse...
Eu trh zacal lehce pod deseti.
Eu trh zacal lehce pod deseti.
- Victor Nettoyeur
- Pokročilý
nevim uplne kam s tim, ale pokud nahodou nekdo premyslel o Fordce tak dneska stopli divi https://s22.q4cdn.com/857684434/files/d ... 9-2020.pdf
Myslite, ze KO uz je zrala na vstup pri $39, p/e pod 20 a DIY nad 4%?
Dobre by mi vyplnovala prazdny prostor v Q1 hluchych mesicu
Dobre by mi vyplnovala prazdny prostor v Q1 hluchych mesicu
Já už jsem neodolal
Fio : ČEZ, KB, Moneta, O2, LMT
Lynx : AAPL,ABBV, ADP, BABA, CSCO,HAS, IBM, IRM, KO, MMM, MO, NIO, NRZ, PFE, RDS.B, RTX, SLRC, SPG, T, VTRS, WPC, XOM
Lynx : AAPL,ABBV, ADP, BABA, CSCO,HAS, IBM, IRM, KO, MMM, MO, NIO, NRZ, PFE, RDS.B, RTX, SLRC, SPG, T, VTRS, WPC, XOM
Jako z toho už jsem vážně na palici . Už si fakt nedokážu představit kam až to může klesnout. Ja už si pomalu fakt přeju, aby to už nepadalo . To co jsem koupil po propadu spadlo teď ještě víc. Dolar jde rapidně nahoru a US akcie ještě rychleji dolů.
Fio : ČEZ, KB, Moneta, O2, LMT