Taky pripravuju sekacku a vertikutator, ale ted bude mrznout, tak jeste pockam. Letos udelam terasu u bazenu a jeste jsem na to nesahl... kdyz jsem videl ty pady cen a nevedel co delat, spravil jsem si chut a udelal ohen a opekli jsme si spekacky. Krasa koukat do ohne a mit mastnou hubu.VSbrok píše: ↑19 bře 2020 01:23Evropané kupují roušky, britové zásoby jídla a američané toalitné papír a zbraně
Tož tak si na tom teď světo stojí
Já nesedím, ale lítám kolem baráku, na trh jsem neměl ve středu vůbec čas a ve čtvrtek potřebuju vyklidit jednu místnost a začít s přípravou zateplení serverní stěny (nějaký dobrovoník, který by mi pomohl nahodit stěnu? )
Takže vlastně sedím na prachách a nedělám vůbec nic ... i když po tom co právě oznámila ECB, tak jsem možná dno už minul, ale co ... ceny jsou dost nízkou pod mojí nákupkou, takže příkup můžu stejně vlastně kdykoliv
Ty pady jsou fakt ukrutny, ptf leze hezky do minusu, uvidim dneska a zitra jak to bude vypadat a nakoupil bych nove tituly. Laka me vzit ARCC za tu cenu a DY, i kdyby cutli divi tak snad takova spolecnost nekrachne. Jeste bych vzal O a NNN, z Kingu ma pekny DY GPC, pak CAT a ED, ORI...no naslo by se toho dost. Pak bych uz nemel penize a nemusel resit dno a prikupy