Tak ARCC nic potFora neslezla, tak se trošku obávám, že zítra to přeleze zas 16 a budu v pr... jak Baťa s dřevákama ... no uvídíme...Hradec píše: ↑11 bře 2020 21:34Vlastiku, zda se, ze dnes jsem chytl arcc nejlip ja, nejniz byl 15.61 a ja koupil 15.62. Ale myslim, ze zitra mas dost velkou sanci to chytnout pod 15.5. Dokonce bych rekl, ze bys mohl zkusit jit jeste nize, ta situace je cim dal tim lepsi...mysleno pro dlouhodobe investory
Koróna se v US teprv rozkoukává, takže prozatím času asi dost ...
Když tak vezmu víc MAIN
Hlavně ropáci na tom prozatím budou bídně, tedy než si Rusko a Soudi poměří pindíky a domluví se na ceně, za kterou budou ziskoví obaMarek píše: ↑11 bře 2020 23:50RDS a CVX maji dividendu slusne pokrytou o par desitek %, XOM nikoli a rozhodne jsem zvedav, jestli si udrzi aristokratstvi... Nejradsi bych sam sebe nakopal do riti, ze jsem XOM nakoupil i s vedomim tohoto faktu, mel jsem byt prisnejsi a priste teda budu. Cutnuti divi by byl pro mne asi sell signal
Já kupoval XOM loni, když ještě kryly, ale dneska ... no co už ... jsem na 4,3% DY, tak pokud by snižovali, tak doufejme, že ne o moc.