Povídání o všem možném a nemožném..
Moderátor: VSbrok
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Povídání o všem možném a nemožném..
Tak zrovna o WeWork jsem viděl několik videí na YT... jako pěknej scam!!!
Povídají si tam s bývalími zaměstnanci a investory ... černá díra, která měla (má) vydělat miliony $$$ zakladateli a všechny ostatní obrat o prachy!
Do toho bych nedal ani cent.
Povídají si tam s bývalími zaměstnanci a investory ... černá díra, která měla (má) vydělat miliony $$$ zakladateli a všechny ostatní obrat o prachy!
Do toho bych nedal ani cent.
Investuji na důchod a klidný spánek
- Victor Nettoyeur
- Pokročilý
Gitlab by me taky docela zajimal, Robinhood by taky nemusel byt vubec spatny. Muze se k tomu nejak dostat obyc plebs nebo to je pouze pro velke ryby?:)Andrej píše: ↑08 úno 2020 12:38Prichádzajúce IPO na trh v 2020: https://www.kurzy.cz/zpravy/529943-12-n ... roku-2020/.
Osobne ma celkom zaujíma GitLab, službu poznám a mohla by mať budúcnosť.
Hlavně Robinhood je jenom pro Ameriku, alespoň co si pamatuji
ABBV, MO, T, XOM, IRM, WFC, INTC, PFE
https://finviz.com/map.ashx
Zajimavy nastroj. Vic nez mapa me zaujaly "bubbles", na ktere se da prepnout v levem hornim rohu. Konkretneji pak vizualizace ruznych metrik. Fakt pekne.
Zajimavy nastroj. Vic nez mapa me zaujaly "bubbles", na ktere se da prepnout v levem hornim rohu. Konkretneji pak vizualizace ruznych metrik. Fakt pekne.
ABBV, MO, T, XOM, RDSB, SKT, MMM, CSCO
Čo sa týka napr. toho GitLab IPO, je to možné kúpiť, dá sa k tomu dostať? Ideál napr. cez DeGiro, resp. ako to funguje keď vstupuje spoločnosť na trh?
SPM: /viewtopic.php?f=12&t=524
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ | O
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX | MMM
Healthcare: ABBV | PFE | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ | O
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX | MMM
Healthcare: ABBV | PFE | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Tak IPO tu ještě nikdo neřešil, jsi první... tuhle cestičku budeš muset prošlat a pak se s ostatními podělit
Investuji na důchod a klidný spánek
Nevím jak ostatním, ale nějak mi dochází cash
Navíc jsem prošvihl konverzi na $, když byl slušný kurz (teď už stejně nemám co převádět)...
Navíc jsem prošvihl konverzi na $, když byl slušný kurz (teď už stejně nemám co převádět)...
Stavím zoo.
To brzy:-) Netřeba zbrkle nakupovat, ceny se nechystají nahoru.
Mě cash nedochází, protože mám 2 miliony ve zlatě a stříbře připravené kdykoliv vyměnit za akcie ve slevě Zatím ale čekám, protože jestli zasáhne virus USA a bude zvolen Sanders tak akcie půjdou ještě tak 60% dolů.
IPO funguje tak, že je v 90% případů předražené v době vstupu na trh a do 2 let v 90% případů cena klesne často na zlomek původní ceny. Proto Benjamin Graham věnoval kapitolu o IPO ve své knize a proč se do IPO nevyplatí investovat.
The chart-reading technique actually works. Peter Lynch, (z knihy Beating the Street, postscript.) 1993
Možná blbej dotaz, ale ty prachy ve zlatě a stříbře jsou v kovu či nějaká elektronická verze? Jelikož kov se mi nezdá že by byl nějak super likvidní extra v tak vysoké částce.