Daně a jak na ně (původní vlákno ze starého fóra)
Moderátor: VSbrok
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Daně a jak na ně (původní vlákno ze starého fóra)
No já to nepočítal
Já vzal jen ten report od Lynx a ty čísla jim tam taky nesedí...
Reportovaná výše odvedených daní je podstatně vyšší než 15% a to 18,69%
Jdu napsat do Lynxu ...
Já vzal jen ten report od Lynx a ty čísla jim tam taky nesedí...
Reportovaná výše odvedených daní je podstatně vyšší než 15% a to 18,69%
Jdu napsat do Lynxu ...
Investuji na důchod a klidný spánek
Prosím vás, v prípade vypĺňania DAP pomocou interaktívneho PDF, je možné nejak odstrániť prílohy, ktoré nevyužijem a pridať ďalšie, ktoré zas potrebujem?
Ide mi prioritne o to pridať viac listov Prílohy 3, aby sa následne r. 58 vypočítal automaticky správne.
Ide mi prioritne o to pridať viac listov Prílohy 3, aby sa následne r. 58 vypočítal automaticky správne.
SPM: /viewtopic.php?f=12&t=524
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ | O
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX | MMM
Healthcare: ABBV | PFE | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ | O
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX | MMM
Healthcare: ABBV | PFE | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Andrej: sice jsem to přes "interaktivní pdf" nikdy nedělal, ale dovolím si tipnout, že ne, protože pak by se to taky mohlo celý rozsypat, jak domeček z karet ... protože na to můžou bejt navázaný nějaký vzorce.
Osobně dělám DAP přes ten jejich interaktviní webovej formulář, můžeš si to rozepsat, uložit do PC, pak znovu naimportovat a pokračovat ... a celý nakonec poslat Datovkou ... takže se nemusím zvednout ze židle u PC
Osobně dělám DAP přes ten jejich interaktviní webovej formulář, můžeš si to rozepsat, uložit do PC, pak znovu naimportovat a pokračovat ... a celý nakonec poslat Datovkou ... takže se nemusím zvednout ze židle u PC
Investuji na důchod a klidný spánek
Kolegové,
jak se stavíte k poplatkům za převod CZK na USD?
Nejsou to přímé poplatky na pořízení cp, takže se do přiznání asi nezahrnují. Je to tak?
jak se stavíte k poplatkům za převod CZK na USD?
Nejsou to přímé poplatky na pořízení cp, takže se do přiznání asi nezahrnují. Je to tak?
Mohlo by se hodit - přehled jednotných kurzů za zdaňovací období 2019. (Pokyn č. GFŘ-D-42, strana 2)
Já DAP nyní připravuji. A jak jste na tom vy? Hotovo, v přípravě nebo času dost?
Já DAP nyní připravuji. A jak jste na tom vy? Hotovo, v přípravě nebo času dost?
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Času dost, jednotné kurzy už tu někde byly myslím že i na webu jsou.
Jelikoz to budu delat poprve, tak jsem uz na konci roku volal me pani na FU, ze to udelame spolecne. Chci to nejdriv zkusit sam, ale jsme s manzelkou na uctu u Lynx oba, tak at nemusim pak chodit na FU k opravam.
APD/ABBV,JNJ,PFE/DUK,ENB,ČEZ/EMR,LMT,MMM,SWK / CL,GIS,MO,PEP/DEA,FRT,IRM,O/ARCC,CSWC,MAIN/ORI,PRU/ RIO/BNS,Komerční Banka
-
- Začátečník
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
pobavila mne ta formulace "mé paní na FÚ". Vrtalo mi hlavou, jestli to je tvá paní, nebo paní z FÚ ke které spadáš. Ale poslední věta to vysvětluje dostatečně. V každém případě je to od tvé paní z FÚ fajn.
- StanikKolarik
- Investor
Jelikož v daních docela plavu (například jsem blbec prodal RDSA a koupil RDSB), tak bych se zeptal... máte někdo zkušenosti s norskýma akciema? (ADR na NYSE)
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
Taky mám svou paní na FÚ a vždy za ní zajdu Je to taková symbióza - ona je ráda, že se mě může na cokoli z přiznání zeptat a nechat si to vysvětlit a já ji umožním rychle se mého přiznání "zbavit" a neřešit ho následným zdlouhavým kontrolováním. Může se tak věnovat dalším "klientům".