Setkání
Moderátor: VSbrok
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Setkání
Soukromou zprávu jsem ti poslal vzápětí. Budu tedy očekávat potvrzení a pak bližší informace. Díky za to
Během krátké chvilky mám již 7 lidí (ne všichni na 100%) a tak odhaduji na účast 10-12. Tímto potvrzuji tyto jména
MilanV
Zanek
Andrej
Ondřej
Pavel
Michal.holik
JackN
MilanV
Zanek
Andrej
Ondřej
Pavel
Michal.holik
JackN
ptf dle hodnoty
rustove: vyprodáno
na stalo: RITM,MAIN,WMB,OHI,MPW,RIO,ABR,AM,WMB,MO,VET,TABAK,ABBV,SPG,GAIN,LYB,CEZ,STOR,VICI,DOW
na stalo: RITM,MAIN,WMB,OHI,MPW,RIO,ABR,AM,WMB,MO,VET,TABAK,ABBV,SPG,GAIN,LYB,CEZ,STOR,VICI,DOW
Takže hlásím počet 9 a zatím spíše forum NR1. Pls další zájemce. Omlouvám se, že takhle tlačím, ale už by stálo za to vzít nějaký salónek a tak potřebuji lepší odhad účastníků.
Zatím se přihlásili:
MilanV nr1
Zanek nr1
Andrej IG
Ondřej IG
Pavel nr1
Michal.holik nr1
JackN nr1
Vosa nr1
Stanislav nr1
Zatím se přihlásili:
MilanV nr1
Zanek nr1
Andrej IG
Ondřej IG
Pavel nr1
Michal.holik nr1
JackN nr1
Vosa nr1
Stanislav nr1
ptf dle hodnoty
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
No tak snad se ještě někdo odhodlá. Pojďte Vážení pokecat u piva, když už jsem se odhodlal já z takové dálky. Těším se na Stanislava a vlastně všechny.
Už je nás 10. Ještě se prosím ozývejte, ať mohu zamluvit vhodný prostor. Před Vánoci je to bída a tak počet potřebuji co nejdříve. Je nesolidní objednat 15 a pak nás přijde půlka.
Nicméně to na těch 15 asi dáme, když už přijdou lidi z obou for
Místo zašlu po rezervaci, nejpozději 7 dní předem. Kvůli ubytování tak to bude někde v centru a zkusím dát co nejdříve vědět přes soukromou zprávu
Nicméně to na těch 15 asi dáme, když už přijdou lidi z obou for
Místo zašlu po rezervaci, nejpozději 7 dní předem. Kvůli ubytování tak to bude někde v centru a zkusím dát co nejdříve vědět přes soukromou zprávu
ptf dle hodnoty
Zdravim
o udalosti jsem se dozvedel pres FB a protoze nemam zadnou historii diskuzi, tak zatim nemuzu posilat zadne soukrome zpravy, a proto bych chtel poprosit o registraci touto cestou. Dekuji za pochopeni a omlouvam se za spam pro ostatni.
o udalosti jsem se dozvedel pres FB a protoze nemam zadnou historii diskuzi, tak zatim nemuzu posilat zadne soukrome zpravy, a proto bych chtel poprosit o registraci touto cestou. Dekuji za pochopeni a omlouvam se za spam pro ostatni.
Salónek je zamluven v restauraci v centru města (díky Pavle za spolupráci). Zamluven je od 15 hodina a předpokládám, že se budeme trousit postupně do 17 hodiny, kdybychom měli být v plném počtu. Během dneška a zítřka postupně pošlu přes SZ všem místo.
Objednáno je pro 15 lidí, ale kapacita je přes 20 a tak je možno se postupně přihlašovat. Zatím mám 11 přihlášených (zatím 3 z IG a 8 je z Ladislavova fora - ikdyž řada, včetně mne, jsme obojetní)). Připomínám zákaz focení obličejových části během vánoční besídky. Doporučuje se vydržet vnímat moudré myšlenky do 18 hodiny. Pak to bude asi jako vždy. A večerní Praha mladé investory (s plnými kapsami dividend) volá !
MilanV nr1
Zanek nr1
Andrej IG
Ondřej IG
Pavel nr1
Michal.holik nr1
JackN nr1
Vosa nr1
Stanislav nr1
Georg IG
Mamut nr1
Objednáno je pro 15 lidí, ale kapacita je přes 20 a tak je možno se postupně přihlašovat. Zatím mám 11 přihlášených (zatím 3 z IG a 8 je z Ladislavova fora - ikdyž řada, včetně mne, jsme obojetní)). Připomínám zákaz focení obličejových části během vánoční besídky. Doporučuje se vydržet vnímat moudré myšlenky do 18 hodiny. Pak to bude asi jako vždy. A večerní Praha mladé investory (s plnými kapsami dividend) volá !
MilanV nr1
Zanek nr1
Andrej IG
Ondřej IG
Pavel nr1
Michal.holik nr1
JackN nr1
Vosa nr1
Stanislav nr1
Georg IG
Mamut nr1
ptf dle hodnoty
Všem přihlášeným jsem poslal SZ s místem konání. Pokud jej někdo nedostal, pls ozvat se.
Pro další zájemce přihlašování do 10.12 abych stihl si toho všimnout a zaslat místo konání
Pro další zájemce přihlašování do 10.12 abych stihl si toho všimnout a zaslat místo konání
ptf dle hodnoty
Rád bych upozornil, že přesně za 7 dní se koná Vánoční akcionářský večírek. Zatím máme 11 přihlášených.
Doufám, že každý dostal pokyny. Raději upřesním, že u vchodu máme stůl na "sraz investorů". Začínáme v 15 a končíme ..?
Takže kdo ještě váhá, ať neváhá a přihlásí se. Bude to poslední šance v tomto roce se potkat s kolegy se kterými si tady píšete a mají pro ostatní stejné "postižení"
Doufám, že každý dostal pokyny. Raději upřesním, že u vchodu máme stůl na "sraz investorů". Začínáme v 15 a končíme ..?
Takže kdo ještě váhá, ať neváhá a přihlásí se. Bude to poslední šance v tomto roce se potkat s kolegy se kterými si tady píšete a mají pro ostatní stejné "postižení"
ptf dle hodnoty