Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
Moderátor: VSbrok
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
Me spis unika ta logika, proc nevyhodili radsi podrizenou ktera je daleko min dulezita pro firmu...
Vyhledem k náladám který v juesej panujou bych se ani nedivil, kdyby ho obvinili z toho, že jí vlastně znásilnil protože ona rozhodně nic takovýho nechtěla logika vs. politika, co se na to dá říct, já to taky nechápu
ABBV, MO, T, XOM, IRM, WFC, INTC, PFE
Dnes nákup 10ks OXY za 41,- Snad se projeví ten velkej insider buy
Stavím zoo.
-
- Začátečník
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
CEO stojí za firemními pravidly (tvorba, schválení, přijetí, kontrola dodržování). Když žádá aby je dodržovali podřízení, sám by je neměl porušovat. V malé soukromé firmě by to asi skutečně místo šéfa odnesla jen "bezvýznamná" podřízená. Ale ve firmě jako je MCD je to neudržitelný "přešlap". Firmě by nepomohl nerovný přístup.
Mám zkušenosti z rodiny. Významná mezinárodní globální firma kterou všichni notoricky známe. Finanční šéf si nerozumí s šéfkou marketingu. Oba dostanou pomyslný "nůž na krk". Když nenajdou způsob, jak spolupracovat, vyhazov dostanou oba. Což se nakonec také stalo. Byl to příklad ostatním.
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
už je zas potfora přes 190
... dolů jsem říkla ... dolů ...
Investuji na důchod a klidný spánek
Ono někdo to komentoval, že tenhle chlápek za jeho působení zvýšil hodnotu akcií i zisky dvojnásobně... jako akcionář bych vážně radši vyhodil ženskou, která ten kodex porušila stejně jako on, a měl člověka který posouvá společnost.Cyberguy píše: ↑05 lis 2019 23:58CEO stojí za firemními pravidly (tvorba, schválení, přijetí, kontrola dodržování). Když žádá aby je dodržovali podřízení, sám by je neměl porušovat. V malé soukromé firmě by to asi skutečně místo šéfa odnesla jen "bezvýznamná" podřízená. Ale ve firmě jako je MCD je to neudržitelný "přešlap". Firmě by nepomohl nerovný přístup.
Mám zkušenosti z rodiny. Významná mezinárodní globální firma kterou všichni notoricky známe. Finanční šéf si nerozumí s šéfkou marketingu. Oba dostanou pomyslný "nůž na krk". Když nenajdou způsob, jak spolupracovat, vyhazov dostanou oba. Což se nakonec také stalo. Byl to příklad ostatním.
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Tak držím se toho, že všechno zlé je pro něco dobré. A třeba přijde nová krev s vizí a novými nápady a firma poroste do nebe. Hlavně i proto že ji nemám v portfoliu.
Ondřej, ideš na to nesprávne. Najskôr pôjde dole o 20 % a o 1-2 dni neskôr, aby sa stihlo nakúpiť, vystrelí do nebies.
SPM: /viewtopic.php?f=12&t=524
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ | O
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX | MMM
Healthcare: ABBV | PFE | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ | O
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX | MMM
Healthcare: ABBV | PFE | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
-
- Začátečník
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
jojo, nevím jak to viděla firma ale příbuzný to také pojal jako novou příležitost (tedy trochu jak píše Ondřej). Po vyhazovu si polepšil.
- StanikKolarik
- Investor
Další Staníkův tip...
Equinor ASA ADR(NYSE:EQNR)
cena 19,40USD
PE 9,68 | PS 0,96 | PB 1,64 | PC 3,82
divi 4x 0,26USD = DY 4,18 (2015 byl cut -0,04)
https://www.marketwatch.com/investing/stock/eqnr
https://www.morningstar.com/stocks/xnys/eqnr/quote
Equinor ASA ADR(NYSE:EQNR)
cena 19,40USD
PE 9,68 | PS 0,96 | PB 1,64 | PC 3,82
divi 4x 0,26USD = DY 4,18 (2015 byl cut -0,04)
https://www.marketwatch.com/investing/stock/eqnr
https://www.morningstar.com/stocks/xnys/eqnr/quote
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,