Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
Moderátor: VSbrok
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
No ja bych mohl MMM rovnou naredit
Neboj, clanky ctu kazdy den, ale zadluzeni a doba zdravotakum moc nepreje. Zdravotaky proste ted kupovat nebudu.
Soud v Phile rozhodl ze musi JNJ zaplatit 8b USD, v pripadu pripravku Risperdal (chlap ma po uzivani prsa)...?
Neboj, clanky ctu kazdy den, ale zadluzeni a doba zdravotakum moc nepreje. Zdravotaky proste ted kupovat nebudu.
Soud v Phile rozhodl ze musi JNJ zaplatit 8b USD, v pripadu pripravku Risperdal (chlap ma po uzivani prsa)...?
APD/ABBV,JNJ,PFE/DUK,ENB,ČEZ/EMR,LMT,MMM,SWK / CL,GIS,MO,PEP/DEA,FRT,IRM,O/ARCC,CSWC,MAIN/ORI,PRU/ RIO/BNS,Komerční Banka
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Jojo četl jsem. Dopadne to jako vždy ...
první instance totální magořina ... 8 miliard jednomu člověku
JNJ se odvolá a bude to sníženo do řádů stovek tisíců, max jednotek milionů a to pro JNJ nic nebude
No právě proto, že doba zdravoťákům nepřeje, tak je vhodná doba nakupovat ...
mnam84: budu džendróvje korektní a zdržím se komentáře
první instance totální magořina ... 8 miliard jednomu člověku
JNJ se odvolá a bude to sníženo do řádů stovek tisíců, max jednotek milionů a to pro JNJ nic nebude
No právě proto, že doba zdravoťákům nepřeje, tak je vhodná doba nakupovat ...
mnam84: budu džendróvje korektní a zdržím se komentáře
Investuji na důchod a klidný spánek
- StanikKolarik
- Investor
Já jsem dnes rozředil BTI za $34,1 a navýšil Ford za $8,85 (což je sice nad nákupkou, ale na tu se asi nedostanu ještě hodně dlouho)
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
- VSbrok
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
já si včera říkal, že BT na Xetře je za 1,98 drahý ... noooo a dneska na 2,26, grrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
- StanikKolarik
- Investor
já ho mám nakoupené za 1,92 a po měsíci +16%
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
- VSbrok
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tož gratulace Staniku ...
Já držím BT už od roku 2017, takže průměrka 2,65 ale 6,55% čistýho DY to slušně kompenzuje
Další ex-divi na konci prosince, tak musím ještě aspon 100ks přikoupit, tedy měl jsem už nejpozději ve čtvrtek
Já držím BT už od roku 2017, takže průměrka 2,65 ale 6,55% čistýho DY to slušně kompenzuje
Další ex-divi na konci prosince, tak musím ještě aspon 100ks přikoupit, tedy měl jsem už nejpozději ve čtvrtek
Ja sem dokončil nákupy MOnety, jsem rád slušné p/e, pravděpodobný růst dividend a vysoký dividendový výnos. Nízké zadlužení, nízká cena. Zároveň nepatří mezi největší čtyřku, které se prozatím dotkne fond pokud bude zaveden. Jen pravděpodobnost růstu ceny asi není moc velká.
- VSbrok
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No Moneta už nemám v zásobě příliš peněz na dividendy, měli na to určitej balík a ten už je skoro prázdnej, takže cena šla dolů, protože se očekává, že bude divi příští nebo přes-příští rok snížena ... takže ano, výhled růstu ceny nic moc ... spíš nic.
Dividenda má být v přístím roce podle minimálně 5,4 Kč pravděpodobně 6,65 Kč, to je stále přes 6% čistého při současné ceně. V dalších letech se má udržet v pásmu 5,4-7,8 Kč. Mají v plánu vyplácet 75% zisku na rozdíl od minulých let.