Obecně připomínky k fóru
Moderátor: VSbrok
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obecně připomínky k fóru
Tak jsem teď na mobilu zaregistroval reklamu. Vyskakovací na horní hraně tak asi to funguje snad to bude stále takto neobtěžující.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď mi vyskočila reklama na fóru i na PC. Takže to asi google nakonec nějak přežvýkal.
- StanikKolarik
- Investor
tak mně se to nezobrazovalo, protože krom adblockeru který jsem vypnul jsem zjistil, že Firefox má ještě druhý blokátor přímo v sobě...
ale ukazuje se mi jenom prázdné místo
ale ukazuje se mi jenom prázdné místo
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No VSbrok mi píše to samé, já tam na PC vidím normálně reklamu na fiofondy a Lynx. No uvidíme co bude dál protože tu často vidím přihlášené Googleboty.
reklamu klidně ano, ale nebylo by lepší vlevo/ vpravo či dole.. tyhle reklamní pruhy přes půl obrazovky u širokoúhlých monitorů jsou k naštvání. Chci kliknout na diskuzi a najednou se stránka posune. a ano kliknu na reklamu nebo na jiné téma a hlavně pořád roluju. Jinak sem tam včera viděl reklamu, dneska bílej flek.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tož uvidíme. Možná to budu muset asi nasázet nějak růčo. Google Automat se s tím asi moc nesere.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož mi jde o to aby jsme to měli hezké než o těch pár haléřů, smazal jsem kód a budu studovat dál jak to co nejlépe zakomponovat aby to tak neotravovalo.
Slo by nastavit, aby kliknuti do leve horni casti sedocerneho panelu nesmerovalo uzivatele na IG blog, ale na homepage fora?
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tož šlo no jen je to tak schválně poněvadž domeček je to samé co obsah fóra. Ale asi to teda změním.