Bububu musel asi v detstvi nesikovne spadnout na hlavicku, jinak si tu zmenu v uvazovani nedovedu predstavit.
Srovnavat USA (ktere se bohuzel pod x zaminkami vesraly zejmena na Bl. vychode leckde) se Sojuzem, ktery ve 21. stoleti napadne svrchovany stat, na to musi mit jeden brilantni mozkovnu. Nemam pocit, ze by USA za sebou zanechavaly znasilnene zeny, kolchozy, nevkusne sochy autoritarskych dusevnich mrzaku a loseru v cele statu a celkove rovnomerne rozdeleni bidy, kam jen vkrocily.
Netusil jsem, ze rudy zrudy a loseri funguji i mezi financne uvedomelymi lidmi, ale mylil jsem se; opet plati, ze moznosti objevovani zumpy jsou v podstate bezedne
Pravda je takova, ze Rusaky nema rad snad zadny jejich soused. Zeptejte se Finu, hlavne Karelanu, co si mysli o Karelii. Kdysi bohata oblast s peknou kulturou, dnes z vetsiny soucasti Loseristanu. Byl jsem v Kgz a Azerb. a tam Rusy taky neradi. Prakticky vsechny zeme si od odtrzeni se od loseru polepsily (zrovna vcera jsem se bavil s Estonkou). S Japonci se tahali o nejaky bezvyznamny neosidleny ostrov pod Kamcatkou atd. atd.
Je to loserska zeme s loserskymi spickami a krysi mentalitou. Samo se to netyka obycejnych lidi, zijici v ruznych ritich, tem je to jedno a stejne s tim nikdy nic neudelaji.
Nejlepsi by bylo tu zemi nasekat politicky na cimrcampr, stejne je tam hafo ruzne utlacovanych a upozadovanych kultur a narodu. Rusko jako takove smrsknout na Moskevskou oblast, nasadit sankce a obehnat tlustou zdi...