Povídání o všem možném a nemožném..

Diskuse o všem ostatním

Moderátor: VSbrok

Odpovědět
StanikKolarik
Investor

Re: Povídání o všem možném a nemožném..

Příspěvek od StanikKolarik » 20 dub 2022 18:40

Ladislave, ty především dokážeš vyprodukovat tak 1-2 příspěvky měsíčně, zbytek jsou jenom 100x recyklovcané CopyPaste věci s nulovou informativní hodnotou které prostě jenon neustále dokola kopíruješ a vkládáš všude možně. Většinou i bez sebemenší návaznosti na kontext předchozí dikuse.
Tvé zkušenosti ti nikdo neupírá, ale tvé psaní nepřináší nic nového, jenom zasíráš diskuse tím svým SPAMem
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,

JardaBr
Začátečník
Has thanked: 11 times
Been thanked: 3 times

Příspěvek od JardaBr » 20 dub 2022 20:03

zasírá SPAMem? Uživatel s 66příspěvkama za 3roky(0,06příspěvku/den) a z toho 33. tj. polovinu ve vláknu "Obecná diskuze"?

phoenix
Začátečník
Has thanked: 1 time

Příspěvek od phoenix » 20 dub 2022 23:31

Ano, zasírá spamem. Toto bylo dříve jedno z mála fór, kde nespamoval. Bylo to super, většina z jeho fóra utekla před jeho neustálým průjmem pryč a zůstal tam s pár lidmi (s pár Ladislavy?). Když zjistil, že jeho průjem nikoho nezajímá, tak začal zase spamovat i tady. Jako by nestačilo, že se cpe do všech skupin na FB, do všech fór, už je zase i tady. I nabízeč z OVB má více sebereflexe než tato zaseklá gramofonová deska.
Statistika 66 příspěvků za 3 roky je sice krásná, ale k ničemu, když s tím začal až když ho drtivá většina odstřihla.
Nejhorší je, že tu je hromada začátečníků, která mu na to může skočit. Většina jeho ziskových titulů je ta, kde se nedržel jeho neustále vnucovaných pouček (to se ale neříká, všichni jsou slepí a nikdo si toho nevšimne).

StanikKolarik
Investor

Příspěvek od StanikKolarik » 20 dub 2022 23:34

JardaBr píše:
20 dub 2022 20:03
zasírá SPAMem? Uživatel s 66příspěvkama za 3roky(0,06příspěvku/den) a z toho 33. tj. polovinu ve vláknu "Obecná diskuze"?
a většinou v dávkách po pěti téměř totožných CopyPastech najednou
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,

Norgen
Začátečník
Been thanked: 4 times

Příspěvek od Norgen » 21 dub 2022 11:09

Ladislav píše:
20 dub 2022 17:47
Bill Nygren, ...
Ladislave, "zde se neurážíme a nenadáváme si". Nechapu, proc jsi schvalne zkomolil muj nick, ale pouze to poukazuje na to, jaky jsi.

Jen pro zajimavost prikladam dnesni stav Ladislavova fora, kde uz krom nej prispiva do diskuze opravdu jen spetka dalsich lidi... jinak je to one-man show.
2022-04-21_105241.png
Pamatuji dobu, kdy tam pred 7-6 lety byla spousta lidi, ale diky Ladislavovi tam vsichni prestali chodit a bud presli jinam nebo se odmlceli uplne (Vitusus, roberto marconi, a dalsi a dalsi ...)

Ladislav to tam veleuspesne pohrbil a uz tam jenom kopiruje donekonecna ty svoje "moudra"

Victor Nettoyeur
Pokročilý

Příspěvek od Victor Nettoyeur » 23 dub 2022 21:06

Myslím že buďto nevíte co je Ponzi nebo BTC, protože se to vylučuje a pokud to budete neustále opakovat, tak se to nestane pravdou, jen budete upozorňovat na svou neznalost tématu.

Glueless
Investor
Been thanked: 3 times

Příspěvek od Glueless » 25 dub 2022 19:19

Ladislav píše:
20 dub 2022 17:47

Vždyť nikdo jiný než já zde publikoval seznam výhodně oceněných akcií ze západní Evropy, Ameriky, Japonska a Austrálie.
Nikdo jiný nemá komentáře tak prospěšné jako já.
A moje forum nr1a.com je nejvíce informativní české fórum pro akcie.
Lež#1
Vždyť nikdo jiný než já zde publikoval seznam výhodně oceněných akcií ze západní Evropy, Ameriky, Japonska a Austrálie.
Lež#2
Nikdo jiný nemá komentáře tak prospěšné jako já.
Lež#3
A moje forum nr1a.com je nejvíce informativní české fórum pro akcie.

To na mě působí jako ta Putinova choroba, ne? ... 8-)

ad kdo co publikuje) četl jsem zde hodně dobrých příspěvků a mnoho z nich jsem i úspěšně zobchodoval, některé i veřejně (nákupní detaily).Ty Ladislavovi jsou spíš podprůměrné.

ad komenty) tak ty hodnotím jako vysloveně špatné.

ad forum) tam jsem byl párkrát a těžko hledal něco smyslupkného...

Investování je 100 lidí=101 postupů ;)

Have Fun Investing
Glueless
Radši budu mít přibližně pravdu, než se úplně přesně mýlit...

You are neither right nor wrong because the crowd agrees or disagrees with you.
You are right because the data and reasoning are right.

Ladislav
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav » 26 dub 2022 23:56

16 let mladý pan s pseudonymem Less Glue patří asi mezi ty české lidi, kteří chodí do internetu dělat z lidí nepřítele a urážet všechny ostatní, protože v domě a na pracovišti se jménem Jan Dvořák to nejde.
Možná že 16 let mladý pan s pseudonymem Less Glue dělá daytrading nebo forex nebo kryptoměny, NFT, nebo má akcie Apple, Microsoft, Alibaba, Gazprom, Palantir, Tesla, Adobe, Nvidia, Netflix, Paypal.
99 let starý pan s vlastním jménem Ladislav Konečný chodí do internetu dělat z lidí přátele a informovat lidi, že kryptoměny, NFT, akcie Tesla, Palantir, akcie z Ruska a z Číny :idea: jsou podvody Ponziho schéma a lidé by se měli omezit při investování na levné akcie s uspokojivou dividendou za západní Evropy a Ameriky.
Ale každý má právo na svého hobby, jen Putin ne.
Přílohy
Forum-2.jpg
Forum-2.jpg (96.96 KiB) Zobrazeno 1993 x
Akcie a burza - jediná kniha, kterou potřebuješ :idea: http://forum.nr1a.com :idea: USA http://nr1a.com 8-)

VSbrok
Site Admin
Been thanked: 7 times
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VSbrok » 29 dub 2022 07:30

PÁNOVÉ A UŽ DOST :!: :shock:
Buď se budeme k sobě chovat slušně nebo to začnu mazat :evil:
Investuji na důchod a klidný spánek

Vitusus
Začátečník

Příspěvek od Vitusus » 30 dub 2022 11:13

Norgen píše:
21 dub 2022 11:09

Pamatuji dobu, kdy tam pred 7-6 lety byla spousta lidi, ale diky Ladislavovi tam vsichni prestali chodit a bud presli jinam nebo se odmlceli uplne (Vitusus, roberto marconi, a dalsi a dalsi ...)

Ladislav to tam veleuspesne pohrbil a uz tam jenom kopiruje donekonecna ty svoje "moudra"
I am not forgotten :D To je milé, že jsem zanechal natolik silnou stopu, díky za to. Bohužel, času není nazbyt, takže na sepisování příspěvků ho prostě nezbývá a stal se ze mě převážně pasivní čtenář.

Odpovědět