Degiro
Moderátor: VSbrok
Re: Degiro
Někde jsem kdysi zahlédl, že by mělo stačit do reference platby zadat uživatelské jméno na Degiru.
- StanikKolarik
- Investor
bohužel ne, podle čísla účtu je právě určováno na který účet to připsatbbelovic píše: ↑02 dub 2022 13:55Dobrý den, nevíte prosím zda je možné zasílat na dva různé Degiro účty peníze z jednoho bankovního účtu? Pokud ano, tak jak přesne zadat platbu v el. bankovnictví, čím se odliší, na který Degiro účet chci zaslat peníze?
Degiro u sebe na stránkách nic nemá a support Degira mi nebyl schopen poradit jak na to. Čekal bych od nich odpověd ve stylu: do tohohle pole napiš tohle a pošli platbu. Nemáte někdo zkušenost jak na to?
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
Jde, posílám z jednoho bankovního účtu, název účtu u degira (login) zadávám do zprávy pro příjemce.StanikKolarik píše: ↑02 dub 2022 16:27bohužel ne, podle čísla účtu je právě určováno na který účet to připsatbbelovic píše: ↑02 dub 2022 13:55Dobrý den, nevíte prosím zda je možné zasílat na dva různé Degiro účty peníze z jednoho bankovního účtu? Pokud ano, tak jak přesne zadat platbu v el. bankovnictví, čím se odliší, na který Degiro účet chci zaslat peníze?
Degiro u sebe na stránkách nic nemá a support Degira mi nebyl schopen poradit jak na to. Čekal bych od nich odpověd ve stylu: do tohohle pole napiš tohle a pošli platbu. Nemáte někdo zkušenost jak na to?
-
- Začátečník
Ahoj Slone,odpověď je prostá.Philip Morrisu je sice USA firma jenže většina zisku je tvořena mimo USA a tak se zdaňuje 15% jen malá část zisku.Je to dáno historicky kdy Vznik této společnosti byl Dan rozdělením Altrie která operuje USA Philipem který operuje ve zbytku světa takže zdanění máš ok a není potřeba dal řešit
Ahoj, ano to vím, ale pořád nechápu význam toho, že v pohybech na účtu musí být takovýto "nepořádek" na cca 22 řádků, který je ve výsledku 0.Escobar2022 píše: ↑08 dub 2022 21:17Ahoj Slone,odpověď je prostá.Philip Morrisu je sice USA firma jenže většina zisku je tvořena mimo USA a tak se zdaňuje 15% jen malá část zisku.Je to dáno historicky kdy Vznik této společnosti byl Dan rozdělením Altrie která operuje USA Philipem který operuje ve zbytku světa takže zdanění máš ok a není potřeba dal řešit
Ahoj, normálně jsem zjistil, že Degiro ukazuje AUTOFX FEE sloupec v transakcích jenom na webu v jejich aplikaci a když to člověk vyexportuje, tak tam ten sloupec chybí. Ve vyexportovaných transakcích je pouze sloupec "Transaction and/or third", což je vlastně ten "FEES" sloupec na jejich webu.
Zeptám se - započítáváte si tyto AUTOFX poplatky do výdajů k jednotlivým prodejům?
Degiro ty poplatky neuvádí ani ve výkaze.
Zeptám se - započítáváte si tyto AUTOFX poplatky do výdajů k jednotlivým prodejům?
Degiro ty poplatky neuvádí ani ve výkaze.
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Ano máš pravdu, bohužel si z nás za dělá Degiro "špatnej den".
A ano, započítávám si ty jejich skryté poplatky do nákupní ceny, protože do ní prostě dle mého názoru patří = zaplatil jsem je. Především potom jejich "zrušení" poplatků, když tenhle skryté poplatek dělá víc jak 50% celkových nákupních/prodejních poplatků
A ano, započítávám si ty jejich skryté poplatky do nákupní ceny, protože do ní prostě dle mého názoru patří = zaplatil jsem je. Především potom jejich "zrušení" poplatků, když tenhle skryté poplatek dělá víc jak 50% celkových nákupních/prodejních poplatků
Investuji na důchod a klidný spánek
Degiro podpora na to reagovala:
we are currently working on improving the functionality of the report, but we would be unable to insert the transactions for the year 2021, apologies for the inconvenience
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
to se dalo čekat, že zpětně už to nepůjde, tak budeme doufat, že to stihnout aspoň pro rok 2022
Investuji na důchod a klidný spánek