ad John Bogle) to je něco jako sell side analytik...prodává produkt (ETF) a přihřívá si polívčičku...czhunter píše: ↑03 úno 2022 21:06John Bogle to říkal, zakladatel indexového investování a Vanguardu s 6 Biliony Dolarů aktiv pod správou. Který strávil desítky let zkoumáním jiných investičních stylů oproti indexům.
68% win ratio po kolik let a po kolik medvědích trhů a cyklů? Posledních 12 let šel trh jen nahoru. A dle statistik 90% traderů přijde o peníze a jen 10% nejlepších uspěje. Co z tebe dělá těch 10% top světa a co je tvoje výhoda proti milionům ostatních traderů používajících složité algoritmy a platící nejchytřejší a nejzkušenější hlavy světa?
Já dělám to, co mi funguje.
ad posledních 12 let) evidentně nevíš nic o tradingu. Je mi jedno, kam to jde, chci být na správné straně.
Projdi si moje zde zveřejněné obchody. Najdeš nějaký, který nevyšel?
ad trh šel nahoru) mmch 2x short TSLA, oba po pár dnech profitabilní a uzavřené.
Jinak nechápu tvoji zabedněnost, napíšu ti 68 % win rate a prům. zisk a ztrátu...na to napíšeš, Co z tebe dělá těch 10% top světa...moje odpověd: výsledky ??? co jiného
Fakt radost diskutovat, toto uzavírám, jdeš na black list.
Glueless