digrin.com
Moderátor: VSbrok
Re: digrin.com
OK, já mám shell od teď. Předpokladam, že to dopočítají asi až po výplatě? Díky za vysvětlení problematiky.
T, PLTR, IBE, GSK, RDS.B, VOD, BHP, RIO, HSBC, BTI, UL, OGZPY, BAS.DE, ALV.DE
CZ: TABAK, KOMB, CEZ, MONET
CZ: TABAK, KOMB, CEZ, MONET
-
- Začátečník
- Been thanked: 4 times
- Kontaktovat uživatele:
neviem, je to mozne. Viem o tom, ze yahoo finance nema najlepsie data, toto je novinka aj pre mna, ze to nejaku dobu zobrazuju v USD, aj ked na stranke pisu o GBp. Diky za dotaz
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Super děkuji za upravu PTF, řazení dle tickerů je super. Díky!
Investuji na důchod a klidný spánek
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Pročpak je políčko poplatky zašeděné a nelze do něj psát? Děkuji.
Investuji na důchod a klidný spánek
-
- Začátečník
- Been thanked: 4 times
- Kontaktovat uživatele:
jj, je to len pre supporters. VSbrok ked mi das email co pouzivas na digrine, pridam ti supporter ucet. Robis toho dost pre tuto komunitu
Teď jsem si všiml, že dividend kalendáři je v listopadu u Kofoly.PR dividenda 27,- Kč/akcii, přestože je 13,50 Kč/akcii, ve stejné výši je predikována na květen příštího roku. Šlo by to opravit?
Portfolio: ČR - Colt CZ Group SE, Komerční banka, Moneta Money Bank; SRN - Lufthansa; VB - BHP Billiton, British American Tobacco, Royal Dutch Shell; USA - ABBV, BEN, BMY, CAH, CVX, INTC, IRM, KMB, LEG, LMT, MMM, MO, MRK, NRZ, OHI, PFE, SWK, T, TROW, VTRS, VZ, WBA, WBD, WFC, XOM
Bezva, díky za opravu.
Portfolio: ČR - Colt CZ Group SE, Komerční banka, Moneta Money Bank; SRN - Lufthansa; VB - BHP Billiton, British American Tobacco, Royal Dutch Shell; USA - ABBV, BEN, BMY, CAH, CVX, INTC, IRM, KMB, LEG, LMT, MMM, MO, MRK, NRZ, OHI, PFE, SWK, T, TROW, VTRS, VZ, WBA, WBD, WFC, XOM