To je super zpráva,já jsem se nedávno ptal na Lynxu,zda je možné přejít k IB a říkali ,že musím zrušit účet a čekat půl roku.Scrooge_McDuck píše: ↑09 črc 2021 10:59@MiHons, To není pravda, cca 4 měsíce zpátky jsem si otevřel k existujícímu Lynxu účet i u IB a nechal si převést pozice. Vše bez problému
@Minarjo, Nutný počáteční vklad je 0 https://www.interactivebrokers.co.uk/en ... hp?f=38234
Lynx
Moderátor: VSbrok
Re: Lynx
- Scrooge_McDuck
- Začátečník
Ano chce to Lynx uplně obejít.. IB pak vyžadovalo v procesu převodu pozic souhlas Lynxu a taky mi napsali, že mají od IB informaci, že to neni možné.. Když jsem jim pak k tomu poslal přimo formulář, který mi dalo k podepsání IB, tak to Lynx hned schválil Myslím si, že je to jen nějaká jejich komunikace, aby jim neodcházeli zákazníci..
Tak to každému říkají něco jiného, mě sdělili, že to nelze na podpoře.... tak to je super customer care totoScrooge_McDuck píše: ↑09 črc 2021 10:59@MiHons, To není pravda, cca 4 měsíce zpátky jsem si otevřel k existujícímu Lynxu účet i u IB a nechal si převést pozice. Vše bez problému
@Minarjo, Nutný počáteční vklad je 0 https://www.interactivebrokers.co.uk/en ... hp?f=38234
Taky jsem nedavno zakladal IB a zadny min. vklad...
CZ akcie: ČEZ | Moneta | O2 | Komerčka | Kofola | Avast | CTP
Zahraniční: INTC | R6C3 (Shell) | BABA | KO | VZ | T | BAC | MSFT | ABBV | CVS | VOD | PG | 9888 (Baidu) | ATVI | SPCE | SSSS | SBSW
REITs: MPW | O | AMT
ETF: IQQQ (voda) | Portu
Zahraniční: INTC | R6C3 (Shell) | BABA | KO | VZ | T | BAC | MSFT | ABBV | CVS | VOD | PG | 9888 (Baidu) | ATVI | SPCE | SSSS | SBSW
REITs: MPW | O | AMT
ETF: IQQQ (voda) | Portu
- Scrooge_McDuck
- Začátečník
Když při registrování rozpoznali, že už mám účet u Lynx a ptali se na důvod, tak jsem jim napsal jen I would like to start using IB instead of Lynx. A prošlo to v pohodě.. Asi ale záleží, na koho zrovna člověk narazí .. zkoušel bych dálMiHons píše: ↑09 črc 2021 11:39Tak to každému říkají něco jiného, mě sdělili, že to nelze na podpoře.... tak to je super customer care totoScrooge_McDuck píše: ↑09 črc 2021 10:59@MiHons, To není pravda, cca 4 měsíce zpátky jsem si otevřel k existujícímu Lynxu účet i u IB a nechal si převést pozice. Vše bez problému
Poslal jsem si na Lynx USD z Revolutu, udělal předtím oznámení, dolary na účtu mám. Teď mi přišel mail, abych se přihlásil do lynxbrokeru a vyplnil jak často budu z Revolutu posílat peníze a druhé doplnění : poslat výpis z Roklenu, protože Lynx nerozpozná majitele účtu.
Volal mi pracovník Lynxu, že peníze na účtu mám, ale nemám z Revolutu peníze už posílat, protože prostě nepoznají od koho jsou. Je divné, když jsem vyplnil oznámení na částku USD, kterou pošlu + identifikace. Ptal jsem se jestli by byl problém posílat peníze přes Roklen, to samé, nejsou to přímo banky a mám využívat účet v Německu. Standardně prý tento typ vkladů nepřipisují.
Jak to máte ostatní? díky
Volal mi pracovník Lynxu, že peníze na účtu mám, ale nemám z Revolutu peníze už posílat, protože prostě nepoznají od koho jsou. Je divné, když jsem vyplnil oznámení na částku USD, kterou pošlu + identifikace. Ptal jsem se jestli by byl problém posílat peníze přes Roklen, to samé, nejsou to přímo banky a mám využívat účet v Německu. Standardně prý tento typ vkladů nepřipisují.
Jak to máte ostatní? díky
APD/ABBV,JNJ,PFE/DUK,ENB,ČEZ/EMR,LMT,MMM,SWK / CL,GIS,MO,PEP/DEA,FRT,IRM,O/ARCC,CSWC,MAIN/ORI,PRU/ RIO/BNS,Komerční Banka
@Scrooge_McDuck:
Nerozumím, já tam pod tím tvým odkazem vidím minimum 10 tisíc USD minimálně po dobu prvních 8 měsíců, pak už snížení na 2000 USD (my všichni jsme broker klient účty, ne individual či jiné typy). Pokud někdy někomu povolili méně, je to v rozporu s tím odkazem. Totéž to povolení kdo má Lynx: správně by to dle jejich pravidel nemělo být ani schváleno.
Nerozumím, já tam pod tím tvým odkazem vidím minimum 10 tisíc USD minimálně po dobu prvních 8 měsíců, pak už snížení na 2000 USD (my všichni jsme broker klient účty, ne individual či jiné typy). Pokud někdy někomu povolili méně, je to v rozporu s tím odkazem. Totéž to povolení kdo má Lynx: správně by to dle jejich pravidel nemělo být ani schváleno.
https://www.reddit.com/r/interactivebro ... _minimums/minarjo píše: ↑09 črc 2021 21:33@Scrooge_McDuck:
Mám také jeden účet u Lynx (na kterém mám portfolio) a nově otevřený účet přímo u IB. Mohu Vás poprosit o informaci, jak se Vám povedlo provést vaše pozice do IB? Využil jste Basic FOP Transfer? Nebo něco jiného? děkuji, Z.Scrooge_McDuck píše: ↑09 črc 2021 11:15Ano chce to Lynx uplně obejít.. IB pak vyžadovalo v procesu převodu pozic souhlas Lynxu a taky mi napsali, že mají od IB informaci, že to neni možné.. Když jsem jim pak k tomu poslal přimo formulář, který mi dalo k podepsání IB, tak to Lynx hned schválil Myslím si, že je to jen nějaká jejich komunikace, aby jim neodcházeli zákazníci..
BRK.B, AAPL, WFC, JPM, ADBE, FB, MO, PM, NRZ, DIS, SBUX, SHW, PEP, MA, MFST, UHN, VRTX, JNJ, BMY, CVS, OHI, WELL, STOR, O, MONETA, CEZ.
Krypto: BTC, ETH
Krypto: BTC, ETH