pokud zadám přímo Amat nebo applied materials, tak to najde.
Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit? - v03
Moderátor: VSbrok
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit? - v03
takhle tvrdě bych to nehodnotil. ptal jsem se dětí a syn to pořad hraje, dcera už ne .. cílova skupina odhadem tedy tak 5-11 let a platící rodič. Ostatně když vidím co hrají tak mi přijde blbost všechno holt jsem již důchodce pro něInvestor007 píše: ↑09 bře 2021 16:18dark88: Za sebe subjektivně. Jejich aplikaci (více amatérsky splácaných miniher) jsem si vyzkoušel a peníze do toho rozhodně nedám. Je to naprostá blbost. Dokážu si představit (jako dřívější i nynější občasný hráč) mnohem lepší způsob investice.
Třeba se okolo toho vytvoření nějaký hype - kdo ví. Raději zainvestuji zítra ve velkém do IPO CPNG (Korejský Amazon).
Ale chce to projít výkazy jestli základna/zisk roste, tyhle hype trvají spíš v tom jak si to děcka předají a tam to jde rychle - snad každy rok "frčí" něco jinýho. jinak roblox sem pochopil neni klasicky IPO, ta firma z toho žadny prachy nedostane, jen současní akcionáři můžou prodávat na burze....cena stanovena na 45 usd... tudíž roblox nedostane miliardy usd aby tu hru vylepšil nebo udělal ještě větší blbost
Pěkně trefené okno pro nákup kolem té 200, i když bylo krátké.Glueless píše: ↑08 bře 2021 19:28to by bylo krásné, ale nemusí být reálné. To už je každého matematika, kolik mu přijde dobrá cen (dobrá divi).Investor007 píše: ↑08 bře 2021 19:24AMT - klidnější bych byl na úrovni cca 150 UD . Dnes je snad první den kdy neklesá. Jen se mi nechce věřit tomu, že to nebude pokračovat.
Na 200 je psychologický i technický support, fib jsem nepočítal, ale je jasné, že se tam minimálně pár dní bude mrcasit.
G.
Kdo to stihl?
Nyní se obrací už směřuje do překoupeného pásma, tak možná zase za chvíli po poklesu v další vlně. Ale domnívám se, že k těm 200 už to nepůjde. Pokud nás nepřeválcuje covid vlna č.37...
G.
Radši budu mít přibližně pravdu, než se úplně přesně mýlit...
You are neither right nor wrong because the crowd agrees or disagrees with you.
You are right because the data and reasoning are right.
You are neither right nor wrong because the crowd agrees or disagrees with you.
You are right because the data and reasoning are right.
AMT: mám nákupku 220$, možná bych níže ještě přizobl, ale už jedu na margin
Stavím zoo.
Skoda, nestihl jsem. Zrovna jsem měl prioritu na HII, kde jsem doplňoval pod 180$. Tohle bylo v pořadí... Tak snad příštěGlueless píše: ↑16 bře 2021 18:55Pěkně trefené okno pro nákup kolem té 200, i když bylo krátké.Glueless píše: ↑08 bře 2021 19:28to by bylo krásné, ale nemusí být reálné. To už je každého matematika, kolik mu přijde dobrá cen (dobrá divi).Investor007 píše: ↑08 bře 2021 19:24AMT - klidnější bych byl na úrovni cca 150 UD . Dnes je snad první den kdy neklesá. Jen se mi nechce věřit tomu, že to nebude pokračovat.
Na 200 je psychologický i technický support, fib jsem nepočítal, ale je jasné, že se tam minimálně pár dní bude mrcasit.
G.
Kdo to stihl?
Nyní se obrací už směřuje do překoupeného pásma, tak možná zase za chvíli po poklesu v další vlně. Ale domnívám se, že k těm 200 už to nepůjde. Pokud nás nepřeválcuje covid vlna č.37...
G.
Dividendová kostra: ABBV, BTI, MO, SPG, CSCO, OHI, TD, RY, UGI, TSN, BMY, ENB
Ostatní divi: Santander, HII
Růstové: Unity Software (U)
Biotech: Hepion Pharma. (HEPA), Annovis Bio (ANVS), PDS Bio. Corp. (PDSB)
Ostatní divi: Santander, HII
Růstové: Unity Software (U)
Biotech: Hepion Pharma. (HEPA), Annovis Bio (ANVS), PDS Bio. Corp. (PDSB)
- StanikKolarik
- Investor
Taky vidíte ten propad na ABBV?
Začít den s -7%?
Začít den s -7%?
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
- Victor Nettoyeur
- Pokročilý
Tak nechtel jsem zatim moc navysovat, ale nad 5%pa se to jeste da, nedavno i Vestec naredil, tak to musi byt dost dobre i pro me;)
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Přizobnuto další DG. Dneska hezký pokles kombinovaný NQ dumpem a earnings.