Tady půjde spíš o "shortsqueeze" (vytlačení spekulantů, prodávajících "nakrátko"), poměr shortařů je přes 50 %, takže to teď bude volatilní.
Začíná být zřejmé, že nezkrachuje, obchody platí nájmy a ti chytřejší shortaři už odkoupili.
G.
Moderátor: VSbrok
Tady půjde spíš o "shortsqueeze" (vytlačení spekulantů, prodávajících "nakrátko"), poměr shortařů je přes 50 %, takže to teď bude volatilní.
toto vidím na tzv. "výplach" poslední a konečnou fázi (kapitulace) před zotavením. Vtipně se ta technická formace nazývá zvracející velbloud (viz foto).Antoan píše: ↑27 led 2021 21:35Paradoxy trhov - včera som držal prst na spúšti, že sa zbavím GEO pri poklese - 15 % po správe, že sa už nebudú predlžovať zmluvy pre súkromné väznice v USA. Ale potom o 5 % prepad korigoval. Dnes som to chcel urobiť znovu ...ale GEO je hore +16 % keď SP500 je -2,5 %. Pochopíte to - ja nie. Asi si zahrám ruskú ruletu.
Napsán celý název, ale ukazuje mi to "O" v EURech......omlouvám se, REIT jsem zatím nekupoval.....Tomasino píše: ↑28 led 2021 15:16Marek napsal:
"O vypada zajistene, koukal jsem na analyzy vice REITU, tak uz nevim presne, kde ktera bije, ale vim, ze ma konkluze byla prikoupit v dipu. Dnesni dip (asi zpus. redenim poctu akcii) -> BUY.
Dobry DIY, o ktery jsou ochotni delit se mesicne - jasna akcie pro mne. Navic REIT sektor je dost daleko od ATH, na rozdil od vetsiny trhu."
Možná blbý dotaz. V Degiru ticket "O" nevidím. Nakupujete přes jiného brůkra, nebo co dělám špatně? Díky
tak tam je nějaký jiný renonc, protože ho to nenajde ani podle ISIN
Diky za zpetnou vazbu. Ocenuji to.
Takže momentálně O přes Degiro nekoupím, nebo?StanikKolarik píše: ↑29 led 2021 15:39tak tam je nějaký jiný renonc, protože ho to nenajde ani podle ISIN