Lynx
Moderátor: VSbrok
Migrace
Tak co kolegové? Už máte u IB schváleno/odmigrováno? Irsko nebo Maďarsko?
Obávám se že už nemá smysl dál vyčkávat,protože nějaká UK-EU dohoda je v nedohlednu a LYNX mě upozornil že jejich zákazníci stejně musí migrovat tak či tak. Zároveň mě varoval že v budoucnu mě už migrace nemusí být umožněna a mohu být vyzván ze strany IB k uzavření účtu.
Obávám se že už nemá smysl dál vyčkávat,protože nějaká UK-EU dohoda je v nedohlednu a LYNX mě upozornil že jejich zákazníci stejně musí migrovat tak či tak. Zároveň mě varoval že v budoucnu mě už migrace nemusí být umožněna a mohu být vyzván ze strany IB k uzavření účtu.
Re: Lynx
Migranti Lynxu do IBIE (zrejme aj IBLUX a IBCE) : treba si dať pozor na jednu vec. Pri migrácii účtu sa pravdepodobne neprenášajú do účtu úplne všetky informácie a dáta zo starého účtu. Niektoré firmy totiž ponúkajú okrem divi v cash aj možnosť výplaty divi v akciách. Mne sa to stalo u GECC kde som v termíne voľby decembri zvolil výplatu v cash a namiesto toho mi v PD v januári pristáli na účte akcie. Reklamujem to...vraj to riešia...no uvidím.
-
- Začátečník
- Been thanked: 1 time
Re: Migrace
Ano, domigrováno.Superior píše: ↑20 led 2021 07:30Tak co kolegové? Už máte u IB schváleno/odmigrováno? Irsko nebo Maďarsko?
Nevím proč, ale zdá se, že teď ve výpisech (REPORTS) v LYNX BASIC nemůžu volit datumy starší než 20.1.2020. Prostě mne to nenechá. Kontaktoval jsem podporu, co to má znamenat - ale kdybych si měl tipnout, tak to vypadá jako bych se nemohl dostat k "předmigračním" záznamům. Jestli to tak je, tak nevím, jak budu dělat daně. Paráda.
ABBV/NGG/TCPC/GSK/PPL/CSCO/BKCC/KHC/PFE/MAIN/PRU/INTC/ARCC/ARI/CIM/VTRS/MMM/ED/MRK/UL/FMS/TWO/PNW/OGN/GOOD/NLY/LYB/GILT/BDX/RIO/TAK/MSFT/OHI/FSR/GLAD/C/ARR/BAK/O/HAS
CEZ/KB/COLT
CEZ/KB/COLT
-
- Začátečník
- Been thanked: 1 time
Aha díky
ABBV/NGG/TCPC/GSK/PPL/CSCO/BKCC/KHC/PFE/MAIN/PRU/INTC/ARCC/ARI/CIM/VTRS/MMM/ED/MRK/UL/FMS/TWO/PNW/OGN/GOOD/NLY/LYB/GILT/BDX/RIO/TAK/MSFT/OHI/FSR/GLAD/C/ARR/BAK/O/HAS
CEZ/KB/COLT
CEZ/KB/COLT
Jako migrace fajn, ale v prubehu zrusili zadane prikazy a nez jsem se dostal k tomu je zadat znova, tak mi ten MAC spadl z 26 na 16, uz jsem mohl byt v baliku
No nic: "Pane vrchni, jeste jednou to same".
G.
No nic: "Pane vrchni, jeste jednou to same".
G.
Radši budu mít přibližně pravdu, než se úplně přesně mýlit...
You are neither right nor wrong because the crowd agrees or disagrees with you.
You are right because the data and reasoning are right.
You are neither right nor wrong because the crowd agrees or disagrees with you.
You are right because the data and reasoning are right.
Ahoj, ptal jsem se i na vedlejším foru, zajímal by mne váš pohled. Také jsem migroval z Británie do Irska. Lynx jsem používal jako hlavní investiční účet, zejména pro výši pojištění při úpadku brokera a nyní zvažuji co dál. Řešíte diverzifikaci mezi více brokerů ? Jaké další brokery by jste doporučili? V současné chvíli používám Lynx, Degiro a Fio, ve všech ale vklad převyšuje pojištěných 20000 eur. Nebo to neřešíte ? Uvítal bych jednoho brokera, kde bych zaparkoval všechny akcie. Díky za odpovědi