Chystaná IPO
Moderátor: VSbrok
- StanikKolarik
- Investor
Chystaná IPO
Myslím že by nebylo marné někde shromažďovat informace o chystaných zajímavých IPO
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
- StanikKolarik
- Investor
Re: Chystaná IPO
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
- StanikKolarik
- Investor
Sice budu vypadat jak spammer, ale ještě jeden odkaz...
8 tipů na technologické IPO roku 2019
http://investicechytre.cz/8-tipu-na-tec ... roku-2019/
jsem vcelku zvědavý kdo z nich pustí i nějaký chlup a kdo pojede čistě na růst
8 tipů na technologické IPO roku 2019
http://investicechytre.cz/8-tipu-na-tec ... roku-2019/
jsem vcelku zvědavý kdo z nich pustí i nějaký chlup a kdo pojede čistě na růst
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nemýlím, tak Levi´s (čti: lívajs / česky levisky je bohužel špatně, i když češi dokáží sprzn*t jakýkoliv slovo ) je odděleno od V.F. Corporation (VFC), že?
VFC se toho zbavilo jakožto upadající značky (brand), takže nevím nevím esli má cenu o tom uvažovat
VFC se toho zbavilo jakožto upadající značky (brand), takže nevím nevím esli má cenu o tom uvažovat
Investuji na důchod a klidný spánek
- StanikKolarik
- Investor
Beyond Meat IPO vcera, vegetariáni jidlo.
Pri burzovni cene firmy 3,9 md.$ a rocni trzbe 88 mio.$ roku 2018
vychazi P/S 44
https://www.marketwatch.com/investing/stock/bynd
Pri burzovni cene firmy 3,9 md.$ a rocni trzbe 88 mio.$ roku 2018
vychazi P/S 44
https://www.marketwatch.com/investing/stock/bynd
Cim vic takoveto shit spolecnosti budou chodit na burzu tim vic se bliti konec cyklu... Bylo to tak vzdy bude i ted
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
souhlas
i když dle FEDu příjde recese s 33% pravděpodobností v červnu 2021, takže čas ještě máme
Investuji na důchod a klidný spánek
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Nezačalo to už včera? Pěkně se mi začervenalo portfólio. Kašlu na předpovědi jedu si dál svoje krize nekrize. Raději ať mé peníze pracují hned, než abych čekal rok dva či tři a peníze hnily na účtu.
- StanikKolarik
- Investor
kupovat to nebudu, ale v pátek začíná jezdit na burze UBER
jsem fakt zvědavý jestli to bude jízda z kopce nebo do kopce
jsem fakt zvědavý jestli to bude jízda z kopce nebo do kopce
Ono ta firma s náhražkou masa by nemusela být tak špatná. Hodně se do toho začíná investovat, vegetariánství je v módě, živočišna výroba je údajně ekologický mnohem větší zátěž než kytky a ekonomický to vyjde nakonec taky levněji, jen se jim musí amortizovat vývoj produktu. Neviděl jsem čísla firmy a rozjíždět Nasdaq se mi taky nechce, jinak by taková firmicka stála za menší spekulaci za 20 let to může být potravinářský Microsoft teda pokud už nejsou na trhu podobné konkurenční firmy.