stale mozes kupovat na londynskej burze, ako VUSD na trading212, nie?nakupovat americky etfka? Kdyz IB LYNX DEGIRO T212 to neumeji
Degiro
Moderátor: VSbrok
-
- Začátečník
- Been thanked: 4 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Degiro
Už někdo řešil poslední dobou nákup REITs?
Chtěl jsem si dokoupit IRM a vyskočilo na mě toto.
Chtěl jsem si dokoupit IRM a vyskočilo na mě toto.
Ani nevím jak dlouho to tam je, asi sem si nepřečet nějaký mejlík.Tato produktová skupina je aktuálně deaktivována (Real Estate Investment Trusts (REITs))
Zdá se, že jste tuto produktovou skupinu nepovolili k obchodování. To můžete změnit v Nastavení produktů.
Vezměte prosím na vědomí, že u některých kategorií produktů musíte před obchodováním absolvovat test způsobilosti.
zavedli pro každou skupinu speciální investiční test, ale to už bude pár měsíců. Sem už vyplňoval na kde co postupně - standardní akcie, komplexní akcie, reits, etf.. až mě s tím už...
Banco Santander (ES0113900J37) is conducting a Bonus Issue.
Specification of the offer:
Maintain the coupons received until the last trading date (30/11/2020). 1 new share will be received for every 23 coupons held.
Sell the coupons in the market. *coupons are only tradeable on MAD and FRA listings.
Coupons are tradable until 30/11/2020
New shares ISIN: ES0113900J37
------------
Rádi bychom vás informovali o nadcházející podnikové akci.
Banco Santander (ES0113900J37) provádí bonusovou emise.
Specifikace nabídky:
Udržujte kupóny přijaté do posledního data obchodování (30/11/2020). Za každých 23 držených kupónů obdržíte 1 novou akcii.
Prodejte kupóny na trhu. * kupóny jsou obchodovatelné pouze na seznamech MAD a FRA.
Kupóny jsou obchodovatelné do 30/11/2020
Nové akcie ISIN: ES0113900J37
-----------
Pokud tedy chápu správně pokud budu držet do 1.12 dostanu akcie (1/23), pokud od 30.11 prodám inkasuji cash. Akorát se dívám že mi stejně nejdou prodat, je to pořád zašedlé a burza DEG.
Specification of the offer:
Maintain the coupons received until the last trading date (30/11/2020). 1 new share will be received for every 23 coupons held.
Sell the coupons in the market. *coupons are only tradeable on MAD and FRA listings.
Coupons are tradable until 30/11/2020
New shares ISIN: ES0113900J37
------------
Rádi bychom vás informovali o nadcházející podnikové akci.
Banco Santander (ES0113900J37) provádí bonusovou emise.
Specifikace nabídky:
Udržujte kupóny přijaté do posledního data obchodování (30/11/2020). Za každých 23 držených kupónů obdržíte 1 novou akcii.
Prodejte kupóny na trhu. * kupóny jsou obchodovatelné pouze na seznamech MAD a FRA.
Kupóny jsou obchodovatelné do 30/11/2020
Nové akcie ISIN: ES0113900J37
-----------
Pokud tedy chápu správně pokud budu držet do 1.12 dostanu akcie (1/23), pokud od 30.11 prodám inkasuji cash. Akorát se dívám že mi stejně nejdou prodat, je to pořád zašedlé a burza DEG.
- StanikKolarik
- Investor
A to platí i na ADR? Já mám SAN na NYSE a nepřišel mi ani mail, ani nemám nic v Degiru.
A ty kupony se už dostávaly?
A ty kupony se už dostávaly?
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
to netuším, já je mám na Xetra a ty kupóny je to co vidím, ale nedá se s tím stejně nic dělat.
E-mail přišel dneska z degira, tak jim napiš.
Na stránkách SAN, v tom Information Memorandum PDF se píše něco o tom že to nemusí platit stejně všude
https://www.santander.com/en/shareholde ... #dividends
6. ZAHRANIČNÍ JURISDIKCE, KDE JE UVEDEN BANCO SANTANDER
Možnosti, podmínky a postupy uvedené v tomto informativním dokumentu nemusí být stejné jako ty, které se vztahují na akcionáře vlastnící akcie Santander na zahraničních burzách, kde je banka kótována. Vyzýváme tyto akcionáře, aby nahlédli do vydaných veřejných oznámení a dalších dokumentů publikovaných v jejich jurisdikcích.
E-mail přišel dneska z degira, tak jim napiš.
Na stránkách SAN, v tom Information Memorandum PDF se píše něco o tom že to nemusí platit stejně všude
https://www.santander.com/en/shareholde ... #dividends
6. ZAHRANIČNÍ JURISDIKCE, KDE JE UVEDEN BANCO SANTANDER
Možnosti, podmínky a postupy uvedené v tomto informativním dokumentu nemusí být stejné jako ty, které se vztahují na akcionáře vlastnící akcie Santander na zahraničních burzách, kde je banka kótována. Vyzýváme tyto akcionáře, aby nahlédli do vydaných veřejných oznámení a dalších dokumentů publikovaných v jejich jurisdikcích.
Zdravím. Minulý týždeň som si otvoril účet na DEGIRO. A pri otvarani účtu sa mi otvorila možnost - formulár W8-BEN či Ano/Nie snizenie danenia príjmu z dividend. Takže samozrejme som dal ano. Otázka ale je či stačí takto vyplnení formulár a ostatné za neho urobí DEGIRO alebo to musím vypisať sám ... potom je ale otázka kde mam hľadať tento formular w8-ben u degira ? Vďaka
stačí odsouhlasit, W8-ben najdeš v profilu -> daňové údaje. Měl by jsi ho tam vidět.
-----
Informace o formuláři W-8
Země Datum Status
Česká republika 27/07/2017 Přijato: výhody daňové smlouvy jsou uplatňovány
-----