Ahoj, neřešil jste taky někdo nesrovnalosti ve vypořádání Avastu ze strany FIO?
Měl jsem 116 akcií, za každou akcii jsem měl dostat 7,61USD + 0,0302 akie NortonLifeLock. Zatímco USD jsem dostal do posledního centu, akcií jsem měl dostat 3,5032. Dostal jsem ale jen 3 akcie. Co se stalo se zbytkem netuším. Poslal jsem do FIO několik dotazů, vždy (asi schválně) odpověděli na něco jiného. Také jsem několikrát volal a vždy to skončilo tím, že dotaz někomu předaj a ten se ozve (a samozřejmě nikdo neozval).
Fio (banka / broker)
Moderátor: VSbrok
-
- Začátečník
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Re: Fio (banka / broker)
S nějakými nepřesnostmi jsem se u FIO již setkal ale vždy jsme to dodatečně vyřešili. Nejvtipnější jednou bylo, když mi místo $ připsali na účet nové akcie v počtu $ (měli připsat 1 novou akcii + 4,75$ a připsali 1$ + 4,75 nových akcií )T-fon píše: ↑02 říj 2022 16:33Ahoj, neřešil jste taky někdo nesrovnalosti ve vypořádání Avastu ze strany FIO?
Měl jsem 116 akcií, za každou akcii jsem měl dostat 7,61USD + 0,0302 akie NortonLifeLock. Zatímco USD jsem dostal do posledního centu, akcií jsem měl dostat 3,5032. Dostal jsem ale jen 3 akcie. Co se stalo se zbytkem netuším. Poslal jsem do FIO několik dotazů, vždy (asi schválně) odpověděli na něco jiného. Také jsem několikrát volal a vždy to skončilo tím, že dotaz někomu předaj a ten se ozve (a samozřejmě nikdo neozval).
Obecně, mimo té chyby o které píšu, FIO zlomky akcií neumí. Takže bys měl dostat vyplacenou poměrnou část nepřipsané akcie.
Každý doporučuje směnit dolary přes roklen, ale když se dívám tak mi to nabízí horší kurz jak přímo Fio, máte to podobně?
22,404 Roklen
22,33 Fio
22,404 Roklen
22,33 Fio
V neděli, kdy stojí Forex trhy, fakt není dobré toto hodnotit . Srovnej během některého pracovního dne, až budou Forex trhy v běhu a kurzy měn tedy reálné, ne ty zavírací z pátku. Jinak rozdíl může být dán do značné míry i tím, že Fio aktualizuje kurzovní lístek pokud vím jen dvakrát denně (ráno a pak někdy odpoledne kolem 14h, pokud to nezměnili), zatímco devizovky typu Roklen určitě výrazně častěji - pak tedy se může při oslabení koruny v daném dni stát to, co píšeš, když Fio kurz "stojí" a Roklen kurz slábne.
Jáj, nato jsem zapomněl..dík(už beru že je vše furt online a aktualizované ) , mrknu v týdnu.