Vyhledat podle ISIN jde, ale kde u vyhledané akcie najdu ISIN vypsaný? Nikde není v Pokynech, Stavu portfolia, Investicích, Vývoji, Základním přehledu cenných papírů. Prostě nikde.
Našli jste ho?
Moderátor: VSbrok
Vyhledat podle ISIN jde, ale kde u vyhledané akcie najdu ISIN vypsaný? Nikde není v Pokynech, Stavu portfolia, Investicích, Vývoji, Základním přehledu cenných papírů. Prostě nikde.
Ja zalozil Fio prave kvuli LMT a kvuli diverzifikaci brokeru, mezitim jsem u Fio pridal PRU a ENB. Priznani budu resit, tak ze udelam jeden list, kde napisu celkove prijate dividendy a strzenou dan. To prilozim k DP. Kdyz budou chtit podrobnosti, dolozim ctvrtletni vypisy. Od Lynx taky davam jen spodni vypis se souhrnem a nebyl problem.
Prave, ze LMT na Lynx nekoupis. Nebo uz zbrojare dovolili?Michael píše: ↑24 led 2022 15:01Minulý rok jsem řešil přes Daňovou poradkyni protože jsem toho měl více, než jen akcie a na finančáku ta úřednice problém s vypisem od Lynx tak mám pravě obavy, aby to nebyla nějaká iniciativní blbla co tomu nerozumí, ale bude dělat problémy. Nechce se mi s ní něco řešit a dokazovat ji, že se mýlí, aby se pak nemstila např. důslednou kontrolou ( Ono se vždycky něco najde i když si člověk myslí že má vše v pořádku ) . Asi fakt LMT převedu na Lynx ať je to pod jedním vypisem a FIO nechám jen na české akcie.