Nespravili by ste updatnutu verziu po roku 2020? Teda ako sa vsetky krajiny zadlzuju, tlaci vela fiatu a ako sa vyvija vekova struktura.
Za mna to bol super motivacny clanok, co som nikde inde takto napisany nevidel a zasluzilo by si to aktualizovat s ohladom na coronu
https://www.investicnigramotnost.cz/muj ... -jit-past/
Můj důchod aneb já se nechci jít pást
Moderátor: VSbrok
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Můj důchod aneb já se nechci jít pást
Máš pravdu, to by si zasloužil.
Bohužel, ale teď jsem v totální nestíhačce.
Manželka zkoušela hrát fotbal s jídelním stolem a prohrála, stůl jedna-nula na zlomenou nohu
Takže teď na psaní článků bohužel není vůbec čas :-/ natož na takovýhle, nad tím jsem tenkrát strávil několik dnů jen si připravit podklady ... a pak to celý složit dokupy zabralo dalších několik hodin.
Nezavrhuju to, ale ani neslíbím kdy to bude. Uložím si to do škatulky "budoucí články" a uvidím kdy na to vyjde čas.
Bohužel, ale teď jsem v totální nestíhačce.
Manželka zkoušela hrát fotbal s jídelním stolem a prohrála, stůl jedna-nula na zlomenou nohu
Takže teď na psaní článků bohužel není vůbec čas :-/ natož na takovýhle, nad tím jsem tenkrát strávil několik dnů jen si připravit podklady ... a pak to celý složit dokupy zabralo dalších několik hodin.
Nezavrhuju to, ale ani neslíbím kdy to bude. Uložím si to do škatulky "budoucí články" a uvidím kdy na to vyjde čas.
Investuji na důchod a klidný spánek
-
- Začátečník
- Been thanked: 4 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Můj důchod aneb já se nechci jít pást
jasne, diky aspon za tie zalozky.
A drzim palce, nech sa zena skoro uzdravi
A drzim palce, nech sa zena skoro uzdravi