Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
Moderátor: VSbrok
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit?
tak sakra, je to jenom mnou nebo se mi zdá všechno drahé... nabízí se mi WBA, u těch se ale nemůžu rozhoupat jestli jo nebo ne, Ben - tam se zase bojím o to, jestli zvládnou trend ETF a roboadvisorů, microsoft bych chtěl, posledních 10 let ale roste do nebe a nějak nepadá, CAH jsem doufal že poletí dolů, nicméně se zase nějak vyškrábali od tý 50tky a jsou na 53 a půl, docela dobře vypadá D, ty jsem moc nestudoval, koukal jsem na ně okolo 81, teď jsou za 83... já jsem se dostal do stavu, že mám na účtu peníze a trápí mě to tvl musím asi zapracovat na trpělivosti, jinak opravdu nevím... nějaká rada, ať už k akciím nebo jak se v týhle situaci chovat ?
ABBV, MO, T, XOM, IRM, WFC, INTC, PFE
- StanikKolarik
- Investor
to ti závidím... já mám zase vcelku dost nákupů co bych uskutečnil, kdybych měl za co...
NYSE:XOM je za přijatelnou cenu
XET:COV1 je přijatelné
NYSE:OLN bych asi taky dal
XET:CON mám jenom kousíček nad cenou kdy mi přijde alert
NYSE:SKT má cenu v pohodě
NYSE: WEYS, NYSE:UL, NDQ:KHC bych asi taky vlezl do pozice
NYSE:BP, NYSE:RDS, NYSE:NRZ, NYSE:CCL bych klidně navyšoval (kdybych tam neměl už velké pozice ted a měl za co)
pokud se někomu zdá že u něčeho ta cena v pohodě není, tak mi to řekněte at se něco naučím
NYSE:XOM je za přijatelnou cenu
XET:COV1 je přijatelné
NYSE:OLN bych asi taky dal
XET:CON mám jenom kousíček nad cenou kdy mi přijde alert
NYSE:SKT má cenu v pohodě
NYSE: WEYS, NYSE:UL, NDQ:KHC bych asi taky vlezl do pozice
NYSE:BP, NYSE:RDS, NYSE:NRZ, NYSE:CCL bych klidně navyšoval (kdybych tam neměl už velké pozice ted a měl za co)
pokud se někomu zdá že u něčeho ta cena v pohodě není, tak mi to řekněte at se něco naučím
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz: máte někdo NYSE:BP, jsou tam nějaké poplatky za držení/nákup/prodej ADR?
Ja si par dni rikam, ze pockam na korekci, pak ze zacnu nakupovat, vzdyt to mam na stalo. Korekce neprichazi, tak jako jsem cekal vloni...kdyz jsem se rozhodnul, ze zacnu pozice v MAIN a ARCC, tak lezou furt nahoru. Na O a NNN plus prumyslovaky si pockam. Ted mozna naredim XOM a pockam na vysledky RDS, ktere maji byt horsi a poklesne cena, tak naredim.MartinD píše: ↑17 led 2020 16:31tak sakra, je to jenom mnou nebo se mi zdá všechno drahé... nabízí se mi WBA, u těch se ale nemůžu rozhoupat jestli jo nebo ne, Ben - tam se zase bojím o to, jestli zvládnou trend ETF a roboadvisorů, microsoft bych chtěl, posledních 10 let ale roste do nebe a nějak nepadá, CAH jsem doufal že poletí dolů, nicméně se zase nějak vyškrábali od tý 50tky a jsou na 53 a půl, docela dobře vypadá D, ty jsem moc nestudoval, koukal jsem na ně okolo 81, teď jsou za 83... já jsem se dostal do stavu, že mám na účtu peníze a trápí mě to tvl musím asi zapracovat na trpělivosti, jinak opravdu nevím... nějaká rada, ať už k akciím nebo jak se v týhle situaci chovat ?
No pristi tyden to budu mit zase jinak
Ted babo rad, mam stranou penize na pripadne propady taky na nove nakupy.
APD/ABBV,JNJ,PFE/DUK,ENB,ČEZ/EMR,LMT,MMM,SWK / CL,GIS,MO,PEP/DEA,FRT,IRM,O/ARCC,CSWC,MAIN/ORI,PRU/ RIO/BNS,Komerční Banka
- StanikKolarik
- Investor
jsou, ale fakt zanedbatelné - pár _USD centů celkem
mám tři stejné nákupy a pokaždé to ADR/kusy vyšlo jinak
nejdřív 0,006/ks
po zdvojnásobení pozice 0,005/ks
při navýšení o dalších 50% tak 0,0053/ks
na čtvrté dividendě jsem nezvyšoval a ADR zůstalo stejné těch 0,0053/ks
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
Co je s exxonem ze je na minimech krom obecne situace na trhu?
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
XOM konečně za slušnou cenu... slušně padá, jak jsou všichni tak ekologicky naladěný a ropáci přeci musí za pár let zdrachovat
Až budeme mít všude kolem nás ty elektro-auta ...
Jen jsem chtěl prvně navýšit CGBD, CSWC, možnáž moji malou spekulačku MAC ... ale týýýýývooooogooooo ... kam to rostéééé????
Až budeme mít všude kolem nás ty elektro-auta ...
Jen jsem chtěl prvně navýšit CGBD, CSWC, možnáž moji malou spekulačku MAC ... ale týýýýývooooogooooo ... kam to rostéééé????
Investuji na důchod a klidný spánek
Pár letošních zpráv:
6.1.2020: Exxon Mobil uvedl, že jeho provozní výsledky za 4Q budou nižší než před rokem. Exxon nyní odhaduje ztrátu v chemické divizi a výrazně nižší provozní zisk v rafinaci. Energetický gigant má výsledlky za 4Q oznámit do 31. ledna (CNBC)
10.1.2020: Exxon Mobil - Independent Research snižuje cílovou cenu na 71 USD ze 73 USD, doporučení "hold"
16.1.2020: Exxon Mobil - RBC snižuje cílovou cenu na 70 USD ze 75 USD
Ja bych mel teda predne sedet na rukach, abych nic nekoupil, bo jsem letos nakupoval uz 3x, ale coby pristi nakup to take vidim na trojici CVX, XOM, RDSA. Uroven gretofasismu, eurozelenismu a vseobecneho magorismu hodnotim jako velmi vysokou, ba dementni. Proste tezit z iracionality a docasne svetonalady
to zní jako ideální čas na nákupPavel píše: ↑17 led 2020 22:31Pár letošních zpráv:
6.1.2020: Exxon Mobil uvedl, že jeho provozní výsledky za 4Q budou nižší než před rokem. Exxon nyní odhaduje ztrátu v chemické divizi a výrazně nižší provozní zisk v rafinaci. Energetický gigant má výsledlky za 4Q oznámit do 31. ledna (CNBC)
10.1.2020: Exxon Mobil - Independent Research snižuje cílovou cenu na 71 USD ze 73 USD, doporučení "hold"
16.1.2020: Exxon Mobil - RBC snižuje cílovou cenu na 70 USD ze 75 USD