Povídání o všem možném a nemožném..

Diskuse o všem ostatním

Moderátor: VSbrok

Odpovědět
Martin
Pokročilý
Been thanked: 1 time

Re: Povídání o všem možném a nemožném..

Příspěvek od Martin » 19 bře 2020 07:28

VSbrok píše:
19 bře 2020 01:23
Sumo.cz píše:
18 bře 2020 17:21
Ono pada i zlato, kam ty prachy mizej? To lidi kupuji bunkry?
Evropané kupují roušky, britové zásoby jídla a američané toalitné papír a zbraně :idea: ;)
Tož tak si na tom teď světo stojí :lol: :roll:

Martin píše:
18 bře 2020 18:20
Ja mam takhle MAIN, ale za min...
VSbroku, Pavle, nerikejte, ze furt sedite a cekate? Poradte zacatecnikovi😃.
NNN pres 7%DY, O pres 6???
Já nesedím, ale lítám kolem baráku, na trh jsem neměl ve středu vůbec čas a ve čtvrtek potřebuju vyklidit jednu místnost a začít s přípravou zateplení serverní stěny (nějaký dobrovoník, který by mi pomohl nahodit stěnu? :D )
Takže vlastně sedím na prachách a nedělám vůbec nic ... i když po tom co právě oznámila ECB, tak jsem možná dno už minul, ale co ... ceny jsou dost nízkou pod mojí nákupkou, takže příkup můžu stejně vlastně kdykoliv ;)
Taky pripravuju sekacku a vertikutator, ale ted bude mrznout, tak jeste pockam. Letos udelam terasu u bazenu a jeste jsem na to nesahl... kdyz jsem videl ty pady cen a nevedel co delat, spravil jsem si chut a udelal ohen a opekli jsme si spekacky. Krasa koukat do ohne a mit mastnou hubu😃.
Ty pady jsou fakt ukrutny, ptf leze hezky do minusu, uvidim dneska a zitra jak to bude vypadat a nakoupil bych nove tituly. Laka me vzit ARCC za tu cenu a DY, i kdyby cutli divi tak snad takova spolecnost nekrachne. Jeste bych vzal O a NNN, z Kingu ma pekny DY GPC, pak CAT a ED, ORI...no naslo by se toho dost. Pak bych uz nemel penize a nemusel resit dno a prikupy😃
APD/ABBV,JNJ,PFE/DUK,ENB,ČEZ/EMR,LMT,MMM,SWK / CL,GIS,MO,PEP/DEA,FRT,IRM,O/ARCC,CSWC,MAIN/ORI,PRU/ RIO/BNS,Komerční Banka

VSbrok
Site Admin
Been thanked: 7 times
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VSbrok » 19 bře 2020 10:17

Musím říct, že jsem na možným nákupem již včera při dopisováním článku na pátek též přemýšlel.
MAIN, ARCC, GLAD, CSWC, MO, PM ... několik dalších asi už o moc níž jít nemůžou ... tedy snad :idea:
Investuji na důchod a klidný spánek

Pavel
Dlouhodobý investor

Příspěvek od Pavel » 19 bře 2020 10:20

VSbrok píše:
19 bře 2020 01:23
Sumo.cz píše:
18 bře 2020 17:21
Ono pada i zlato, kam ty prachy mizej? To lidi kupuji bunkry?
Evropané kupují roušky, britové zásoby jídla a američané toalitné papír a zbraně :idea: ;)
Tož tak si na tom teď světo stojí :lol: :roll:

Martin píše:
Já nesedím, ale lítám kolem baráku, na trh jsem neměl ve středu vůbec čas a ve čtvrtek potřebuju vyklidit jednu místnost a začít s přípravou zateplení serverní stěny (nějaký dobrovoník, který by mi pomohl nahodit stěnu? :D )
Takže vlastně sedím na prachách a nedělám vůbec nic ... i když po tom co právě oznámila ECB, tak jsem možná dno už minul, ale co ... ceny jsou dost nízkou pod mojí nákupkou, takže příkup můžu stejně vlastně kdykoliv ;)
Prachy se syslí, lidé se bojí, že bude problém s výplatou, tak syslí. Anebo syslí na levnější časy.

Vlasto, že bych k tobě zajel na brigádu nahazovat stěnu:-)

VSbrok
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VSbrok » 19 bře 2020 10:22

Pavel píše:
19 bře 2020 10:20
Materiál bude za 14 dní :idea:
Jesli si chceš protáhnou záda :lol:

Pavel
Dlouhodobý investor

Příspěvek od Pavel » 19 bře 2020 10:32

Martin píše:
V podstatě sedím a čekám, ceny ještě mají důvod klesat či alespoň stagnovat. Já si včera doplnil WMB do portfolia, protože mi zlepšilo diverzifikaci a bude to dobrá investice i když by klesla dividenda na 50% (což se snad nechystá). Jinak vyčkávám.

Co poradit? Nespěchej, sleduj ceny těch největších a nejsilnějších korporací, ideálně aristokratů a přemýšlej nad tím. Příležitost dobře nakoupit ještě bude.

Pavel
Dlouhodobý investor

Příspěvek od Pavel » 19 bře 2020 10:34

VSbrok píše:
19 bře 2020 10:22
Pavel píše:
19 bře 2020 10:20
Materiál bude za 14 dní :idea:
Jesli si chceš protáhnou záda :lol:
Tak to je za dlouho, ozvi se až to bude aktuální 8-) Kdoví co se v té době bude dít v práci.

Martin
Pokročilý

Příspěvek od Martin » 19 bře 2020 13:43

Pavel píše:
19 bře 2020 10:32
Martin píše:
V podstatě sedím a čekám, ceny ještě mají důvod klesat či alespoň stagnovat. Já si včera doplnil WMB do portfolia, protože mi zlepšilo diverzifikaci a bude to dobrá investice i když by klesla dividenda na 50% (což se snad nechystá). Jinak vyčkávám.

Co poradit? Nespěchej, sleduj ceny těch největších a nejsilnějších korporací, ideálně aristokratů a přemýšlej nad tím. Příležitost dobře nakoupit ještě bude.
Hrozne se to ve me pere, kdyz vidim jak vyletely DY. Treba PEP ma kolem 3, proti O, ARCC a dalsim. Vubec
nemluvim o RDS.B tam jsem 60% minus, ale uz jsem jednou redil a mel bych veliky nepomer.
Jaky nazor mate na GPC, divi king, dily pojedou porad a konecne klesnul?
APD/ABBV,JNJ,PFE/DUK,ENB,ČEZ/EMR,LMT,MMM,SWK / CL,GIS,MO,PEP/DEA,FRT,IRM,O/ARCC,CSWC,MAIN/ORI,PRU/ RIO/BNS,Komerční Banka

Victor Nettoyeur
Pokročilý

Příspěvek od Victor Nettoyeur » 19 bře 2020 17:20

Nevim jestli to v techto dnech ostrileni jedinci nejak vice sleduji, ale zda se vam tahle volatilita v necem podobna s predeslym obdobim v minulosti? Kdyz tu vidim intradenni pohyby 50% tak si rikam, ze kryptomeny jsou uz docela nuda:) Jeden den vypada, ze pan Trh predpoklada armagedon v OHI a druhy den se probudi a zene to nekam na mesic. Muzou za tohle maniodepresivni traderi nebo roboti?:)

Pavel
Dlouhodobý investor

Příspěvek od Pavel » 19 bře 2020 19:01

Victor Nettoyeur píše:
19 bře 2020 17:20
Nevim jestli to v techto dnech ostrileni jedinci nejak vice sleduji, ale zda se vam tahle volatilita v necem podobna s predeslym obdobim v minulosti? Kdyz tu vidim intradenni pohyby 50% tak si rikam, ze kryptomeny jsou uz docela nuda:) Jeden den vypada, ze pan Trh predpoklada armagedon v OHI a druhy den se probudi a zene to nekam na mesic. Muzou za tohle maniodepresivni traderi nebo roboti?:)
Obojí. Traderství je návykové gamblerství a roboti jsou bezcitné bestie:-)

VSbrok
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VSbrok » 19 bře 2020 20:11

něco se mi plete, že GPC je LP firma, takže zdanění divi bude šíleně vysoké, ale nejsem si tím úplně jistý, tuto firmu nesleduji.

Odpovědět