psali jsem zde: https://www.investicnigramotnost.cz/wir ... iardy-eur/Glueless píše: ↑19 čer 2020 10:14Sleduje někdo kauzu Wirecard?
Pády z cca 100 na cca 22 EUR z důvodu nedodání výsledkovky, auditoři nepotvrzují správnost účetnictví...
to je situace, kdy se dá po uklidnění situace hodně získat i ztratit.
Graf ceny už dlouho klesá od r2018 (skoro 200), tzn. zprávy musí být už dlouho špatné.
Má někdo názor/informace? Sleduje kauzu?
díky
G.
odkaz nemám, já to kdysi počítal, když jsem psal článek o oddělení Upjohna, vyšlo mi to z těch čísel, ale už je to nějaký pátek, už si nevzpomínám jak jsem to tenkrát počítal... musel bych to počítat znovu.
Ještě se mi neštěpila žádná akcie, takže netuším jak to bude na Lynx.Glueless píše: ↑19 čer 2020 09:26a zjišťoval jsi, jestli tam bude poplatek?
Držím PFE na Fio...a jeden z důvodů je tam nemít jsou právě odštěpení, tam dávají dost vysoké poplatky...
už se mi stalo (na malé pozici), že mi nic nepřipočetli, protože poplatek (15 USD), byl vyšší než připsaná akcie...se <sprosté slovo>Fio pěkně namaže na malých účtech...
G.
Zatím mi byla vyplacena část dividendy v akciích a připsání nových akcií bylo zdarma.