Dorazily mi dividendy...
Moderátor: VSbrok
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dorazily mi dividendy...
Já jsem chtěl, stále chci, udělat sledování organického růstu, ale vzhledem k tomu jak už teď mám ten excel komplikovanej a prolikovaný kde-co, tak to začíná bejt nějak divně pomalý
A hlavně furt nevím jak přesně bych to kam dal a odkud brát data ... to musím ještě dát dokupy, jen tak na to mít na to dost času
A hlavně furt nevím jak přesně bych to kam dal a odkud brát data ... to musím ještě dát dokupy, jen tak na to mít na to dost času
Investuji na důchod a klidný spánek
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Abychom nebyli úplně off topic tak dneska vyplatí dividendu SO a to $0,62 na akcii. Hned je ten den veselejší no a zítra se budu těšit na příspěvek od PFE.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to nedalo a porovnal jsem tedy přijaté dividendy za Květen loni a teď. Samozřejmě i s přidaným kapitálem a dělá mi to růst 46,6%. Tož dobře se to vyvíjí. Možná se taky časem dokopu k tomu sledovat to i bez přidaného kapitálu. Zatím mi ale stačí porovnávat to meziročně.
- VSbrok
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak dorazily divi od Monety a SO Hned je ten svět veselejší
Poslední měsíc kvartálu je u mě vůbec super, jen musím k tomu nějak dorovnat první ... v tom platí divi málo zajímavejch firem ... takže asi časem jen pomocí navyšování pozic
Poslední měsíc kvartálu je u mě vůbec super, jen musím k tomu nějak dorovnat první ... v tom platí divi málo zajímavejch firem ... takže asi časem jen pomocí navyšování pozic
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Úplně mi to uniklo. V pondělí dorazily dividendy TGT krásných $0,64 na akcii.
K mé nákupce roční dividenda činí výnos 3,25 %, což není nic závratného ovšem věřím, že většina z Vás nakoupila za lepší cenu a dividenda v následujících letech dále poroste.
Stále je to lepší výnos než při současné ceně, kdy jsme pod 3 %.
K mé nákupce roční dividenda činí výnos 3,25 %, což není nic závratného ovšem věřím, že většina z Vás nakoupila za lepší cenu a dividenda v následujících letech dále poroste.
Stále je to lepší výnos než při současné ceně, kdy jsme pod 3 %.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Včera dorazila první zvýšená dividenda od JNJ krásných $0,95.
Dostal jsem se tak u tohoto aristokrata na výnos přes 3% a to konkrétně na 3,29%.
Dneska se prodává s výnosem 2,72%.
Dostal jsem se tak u tohoto aristokrata na výnos přes 3% a to konkrétně na 3,29%.
Dneska se prodává s výnosem 2,72%.
- VSbrok
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, jsem řešil jiný věci a úplně jsem to přestal sledovat, když ony ty divi chodí s takou pravidelností, že to člověk až téměř omrzí
SO, PFE, JNJ jsou doma a už se těším na 14tého troj-divi MAIN+O+ORI, STAG se tentokrát posunul až na 17tého
SO, PFE, JNJ jsou doma a už se těším na 14tého troj-divi MAIN+O+ORI, STAG se tentokrát posunul až na 17tého
Dnes dorazily drobné ze Avastu (kupoval jsem akcie kvůli růstu, tak i ta malá dividenda potěší)
Portfólio: TXRH, V, Shack, CMI založeno 2018
Můj blog : http://blog.mojeokoli.cz/category/akcie/
Brooker: Fio
Můj blog : http://blog.mojeokoli.cz/category/akcie/
Brooker: Fio
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No jo já taky zapomněl hlásit, že 14.6. přišla dividenda od O $0,226, vypadá to jako drobáky aly když ono to chodí každý měsíc a ve výsledku mi to dělá krásných 4,9%.
- VSbrok
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem reporting od května poněkud zanedbával a teď to konečně dohnal.
O to větší to bylo nyní překvapení, když jsem zjistil, že na začátku června jsem dosáhl divi příjmu jako za celou první polovinu roku 2018
A předepsané divi do konce H1 2019 ukazují, že H1 2019 vs H1 2018 bude o 25% vyšší, no prostě paráda
Jinak za červen: SO, PFE (včera oznámili akvizici), JNJ, speciálka od GAIN, MAIN, O, ORI, STAG
A zbývá: D, QCOM, VGR, ARCC + ARCC speciálka, OMI (ach jo ), PEP, GAIN
poslední měsíc kvartálu je prostě bombááá
O to větší to bylo nyní překvapení, když jsem zjistil, že na začátku června jsem dosáhl divi příjmu jako za celou první polovinu roku 2018
A předepsané divi do konce H1 2019 ukazují, že H1 2019 vs H1 2018 bude o 25% vyšší, no prostě paráda
Jinak za červen: SO, PFE (včera oznámili akvizici), JNJ, speciálka od GAIN, MAIN, O, ORI, STAG
A zbývá: D, QCOM, VGR, ARCC + ARCC speciálka, OMI (ach jo ), PEP, GAIN
poslední měsíc kvartálu je prostě bombááá