Ale hne a dost. Stačí aby nějaký gigant dal horší než očekávané výsledky či predikci a hne se celý sektor.
Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit? - v02
Moderátor: VSbrok
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit? - v02
- Victor Nettoyeur
- Pokročilý
sleduju ho na fb, kde pise za Vltava fund, vetsinou to pak vychazi i na Roklen24.cz
- StanikKolarik
- Investor
no já mám krom NYSE:T červené celé portfolio, většinou -30-40% takže můžu nakupovat prakticky cokoliv, ale musím se taky držet protože cokoliv jsem koupil, tak šle ještě ten den dolů.Victor Nettoyeur píše: ↑24 bře 2020 15:12No Gladis neprimo vybizel k nakupum uz 13.3;) Ja se teda docela drzim a snazim se nakupovat jen v cervenych. Dnes jsem udelal vyjimku u dlouhodbe podhodnocenych akcii, na ktere by krize nemusela mit takovy vliv (WBA, PFE, ABBV) a ocekavam, ze tahle euforka z QE opadne v prubehu snizovani/pozastavovani divi a po dalsi vysledovce. Myslite, ze ten nedavny panic sell uz tohle v cene zahrnul?
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
Koupil jsem 10 akcii GIS (folks gotta eat)
Pokud by dnesek byl skutecne obratem, tak v mem ptf vydrzelo nad vodou v cernem celkem 7/24 titulu, z toho Apple hodne pres 50%
Pokud by dnesek byl skutecne obratem, tak v mem ptf vydrzelo nad vodou v cernem celkem 7/24 titulu, z toho Apple hodne pres 50%
No a ja cekam....tak uvidime, jestli jsem mel nakoupit nebo jeste ne.
APD/ABBV,JNJ,PFE/DUK,ENB,ČEZ/EMR,LMT,MMM,SWK / CL,GIS,MO,PEP/DEA,FRT,IRM,O/ARCC,CSWC,MAIN/ORI,PRU/ RIO/BNS,Komerční Banka
- Victor Nettoyeur
- Pokročilý
taky to mam v rudym, to se neboj;) ale zas tak ortodoxni jak nekteri tady nejsem. Myslel jsem to tak, ze me nelaka nakupovat v den kdy je sp500 + 7% ale ze si pockam na korekci, ktera imo jeste tento tyden probehne az se zacnou vybirat zisky;) delam si zalusk na DIS, PG, JNJ, V atp. ktere jsou jeste docela drahe.StanikKolarik píše: ↑24 bře 2020 16:53no já mám krom NYSE:T červené celé portfolio, většinou -30-40% takže můžu nakupovat prakticky cokoliv, ale musím se taky držet protože cokoliv jsem koupil, tak šle ještě ten den dolů.Victor Nettoyeur píše: ↑24 bře 2020 15:12No Gladis neprimo vybizel k nakupum uz 13.3;) Ja se teda docela drzim a snazim se nakupovat jen v cervenych. Dnes jsem udelal vyjimku u dlouhodbe podhodnocenych akcii, na ktere by krize nemusela mit takovy vliv (WBA, PFE, ABBV) a ocekavam, ze tahle euforka z QE opadne v prubehu snizovani/pozastavovani divi a po dalsi vysledovce. Myslite, ze ten nedavny panic sell uz tohle v cene zahrnul?
jj, DIS hodlam po cely rok potichucky kumulovat taky, je to sice draha akcie, ale vsem sympaticka a nesmirne brandabilni firma, podle mne Disney+ bude hit
NRZ slo jeste husteji dnes do slevy, tam mne take cuka ruka, zakulatit to na 1000 kousku (now: 365 NRZ), ale nejak nejsem s to riskovat ty prachy (ktere se jinak jinde otoci pomaleji, ale temer jiste ziskove...)
NRZ slo jeste husteji dnes do slevy, tam mne take cuka ruka, zakulatit to na 1000 kousku (now: 365 NRZ), ale nejak nejsem s to riskovat ty prachy (ktere se jinak jinde otoci pomaleji, ale temer jiste ziskove...)
- StanikKolarik
- Investor
já jsem ho právě dnes zakulacoval podobným způsobem
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
Dnes +135ks NRZ za $4.9, tedy jiz mam 500 NRZ.
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
tak moje ptf, včera plus 14% a dneska dalších 16% ... takže sedím a čumím jak puk, co se se to zas děje :O
Investuji na důchod a klidný spánek