Otázky a odpovědi
Moderátor: VSbrok
Re: Otázky a odpovědi
bych s tou apkou zase mohl pohnout, protože to taky potřebuju.
mám teď v práci dost napilno, zkusím někdy v noci. Bohužel to sosání cen je na dvě věci... jak chce člověk něco zadara tak je to k ničemu. budu to muset asi napojit na yahoo...
mám teď v práci dost napilno, zkusím někdy v noci. Bohužel to sosání cen je na dvě věci... jak chce člověk něco zadara tak je to k ničemu. budu to muset asi napojit na yahoo...
Tak jsem vyzkoušel MartketWatch a upozornění na email přišlo téměř okamžitě, takže super. Dík.
- StanikKolarik
- Investor
já s tou stránkou funguju už od roku 2010 (moje první nákupy na kterých jsem skoro prodělal gatě a pak toho na 8 let nechal) a je to jednoznačně můj nejpoužívanější nástroj, přehledné grafy, vcelku důvěryhodné články a dost důvěryhodné doporučení. Mám to rád...
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
No teda Staniku, teď se cítím trošku uražen ... Ty u nás něco přeskakuješ, nocototo? :O
Investuji na důchod a klidný spánek
- StanikKolarik
- Investor
no mám to v RSS čtečce a 50 výsledků denně firem co ani neznám fakt nečtu
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
-
- Začátečník
S tím RSS kanálem bych se také přimluvil za změnu, takto je to ve stylu "nahradil kvalitu kvantitou"
ČEZ, Moneta
AAPL, ABNB, AT&T, 3M, GSK, INTC, KHC, WBA, JNJ, MCD, CSCO, ENB, MPW
BASF, Allianz, Lufthansa, RDS-B, BMW, Santander, BHP/BIL
Spekulace: ABNB, CRSR
AAPL, ABNB, AT&T, 3M, GSK, INTC, KHC, WBA, JNJ, MCD, CSCO, ENB, MPW
BASF, Allianz, Lufthansa, RDS-B, BMW, Santander, BHP/BIL
Spekulace: ABNB, CRSR
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Novinky momentálně píšu ručně a momentálně na úkor psani článku
Takže se momentálně snažím napsat skript, který bude sledovat pouze dividendové Aristokraty a Contendery, tedy omezenější počet, ale hlavně to bude dělat cely samo ....
Neumíte někdo Python? Já umím jen Bash, takže se to snažím nějak složit dokupy.
Díky
Takže se momentálně snažím napsat skript, který bude sledovat pouze dividendové Aristokraty a Contendery, tedy omezenější počet, ale hlavně to bude dělat cely samo ....
Neumíte někdo Python? Já umím jen Bash, takže se to snažím nějak složit dokupy.
Díky
Investuji na důchod a klidný spánek
Používáte někdo Stock Yield Enhancement Program? https://ibkr.info/article/1838
-
- Začátečník
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Ano (u LYNXu)Moneyo píše: ↑24 zář 2019 13:54Používáte někdo Stock Yield Enhancement Program? https://ibkr.info/article/1838
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
A nese to cosik nebo to není ani poznat?:-D Bylo potřeba aby si splnil podmínku výše kapitálu $50 000 nebo u Lynx je to méně?Cyberguy píše: ↑24 zář 2019 22:27Ano (u LYNXu)Moneyo píše: ↑24 zář 2019 13:54Používáte někdo Stock Yield Enhancement Program? https://ibkr.info/article/1838