Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit? - v02
Moderátor: VSbrok
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit? - v02
Já si zase myslím že druhá vlna mít vliv bude, ale volby naopak ne. Biden i Trump up.
No a do třetice já si myslím, že volby up, ať vyhraje kdokoliv. Oba chtějí do ekonomiky Pumpovat jeden víc než druhý. Jen sektory, které budou nejvíc těžit z podpory, se budou lišit. U Bidena, který je už jasným favoritem, bude hrát prim všechno zelené.
Naopak covid, i kdyby se pandemie ještě zhoršila, tak už víc mít nebude nebo jen minimální. Nic jako na jaře.
Naopak covid, i kdyby se pandemie ještě zhoršila, tak už víc mít nebude nebo jen minimální. Nic jako na jaře.
Kdybys mel nahodou pravdu ty, tak si pro jistotu odlehcim par titulu a navysim cashInvestor007 píše: ↑13 říj 2020 12:09Já si zase myslím že druhá vlna mít vliv bude, ale volby naopak ne. Biden i Trump up.
Je dobre byt pripraven na jakoukoliv variantu
G.
Radši budu mít přibližně pravdu, než se úplně přesně mýlit...
You are neither right nor wrong because the crowd agrees or disagrees with you.
You are right because the data and reasoning are right.
You are neither right nor wrong because the crowd agrees or disagrees with you.
You are right because the data and reasoning are right.
Hillary taky byla jasnej favorit minule doufam že trump uhají, jinak nás čeká levičacký princip ekonomiky se zvyšováním daní
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
A já naopak utratil zbývající cash za RTX. A teď se děj vůle boží. Jsem bez peněz a tak už na to koukat nehodlám. Zaokrouhlil jsem počet titulů v portfóliu na rovných 20. Dalších 20 let budu dokupovat a tak mi asi současné ceny budou u prdele. Podstatné pro mě je aby tu ty firmy byly i za těch 20 let a já věřím, že vetšina z nich ano.Glueless píše: ↑13 říj 2020 16:15Kdybys mel nahodou pravdu ty, tak si pro jistotu odlehcim par titulu a navysim cashInvestor007 píše: ↑13 říj 2020 12:09Já si zase myslím že druhá vlna mít vliv bude, ale volby naopak ne. Biden i Trump up.
Je dobre byt pripraven na jakoukoliv variantu
G.
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem po dnešku zpět 80% cash a čekám na dip. Budu teď před earnings přizobávat hlavně AMZN.
- VSbrok
- Site Admin
- Been thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Jsme na 100 stránkách, zavírám to tu, pokračujme ZDE
viewtopic.php?f=10&t=628
viewtopic.php?f=10&t=628
Investuji na důchod a klidný spánek