Hele nezoufejte klidně nás můžeš pozvat na 25 metrovou jachtu nemusí být rovnou 50 metrová. Já osobně to překousnu. Mě kluci docela nalomili s nrz jako spekulací. Když teď snížili dividendu možná to jako Penny Stocks koupím jen ze srandy. Hranicí bude asi 5% dividendový výnos.
Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit? - v02
Moderátor: VSbrok
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Proč jsem koupil? / Co je dnes dobré koupit? - v02
- StanikKolarik
- Investor
Ono se mi to zoblo samo... 4.0$
Portfolio: ABBV, ADM, AZN, B4B, BAS, BGS, BP, BTI, BTQ, CAH, CCL, ČEZ, EIX, ERIC, GILD, GSK, HLN, IBM, IRM, KOFOLA, LYB, MAIN, MBT, NNDM, NWL, OHI, ORI, PFE, PPL, PRU, RC, RIO, RITM, SAN, SHEL, T, UL, UNM, VIA, VIV, VNTR, VOD, VZ, WBD, WRK,
Pavle, to není od tebe hezké, kopat do nás mrtvol, co jsme nakoupili možná Titanik .
Long: COP, MSFT, RIO, WBA, T, JNJ, MO, BMW, NRZ, PFE, BBVA, CGBD, CSWC, WFC, RDSB, HPQ, HON, BASF, ALV, PPL,CVX, ABBV, GAIN, CSCO, D, RTX, IBE
Reits: NRZ, VICI, MPW, IIPR, IRM, STOR
Reits: NRZ, VICI, MPW, IIPR, IRM, STOR
No nevim Ondreji, ja zatim spekulovat s nrz nebudu. Pred par tydny jsem myslel, ze investuju do siemensu a basf a bhp..abych od nich za par dnu utekl se ztratou(aneb jak z investice spekulace byla )..a vse jsem poslal do shellu a xomu. Ted radeji tuto prilezitost u nrz vynecham
5% DY už NRZ překročilo, ne? Aktuálně za cenu 3,03 je DY 6,6%.Ondřej píše: ↑03 dub 2020 17:53Hele nezoufejte klidně nás můžeš pozvat na 25 metrovou jachtu nemusí být rovnou 50 metrová. Já osobně to překousnu. Mě kluci docela nalomili s nrz jako spekulací. Když teď snížili dividendu možná to jako Penny Stocks koupím jen ze srandy. Hranicí bude asi 5% dividendový výnos.
Tak já si zase počkám na ten 20% DY, s takovou rychlostí tam budeme za týden
ABBV, T, VAL, JCP, BT, CHL, GE, LB,SLB, SKT, VAL, KTP, CVS
NRZ momentalne temer -100 papiru, tak hluboko v perdeli jsem jeste nikdy nemel zadny titul
Momentalne premyslim nad malym prikupem GILD, DIS ci MSFT (mozna INTC), jak tyto firmy hodnotite z hlediska reboundu? Ja co koupim, to koupi kovadlinu k noze, tak se radsi zeptam, 2020 je fakt investicni clusterfuck
Vse jiz vlastnim, vse se mi libi... Asi nejvice nyni DIS, kombinaci potencialu Disney+ a nutnosti smrdet doma kvuli koronaviru, + jednou ty zavrene dyznylendy zase pooteviraji, a nizke ceny pod USD 100
Vse jiz vlastnim, vse se mi libi... Asi nejvice nyni DIS, kombinaci potencialu Disney+ a nutnosti smrdet doma kvuli koronaviru, + jednou ty zavrene dyznylendy zase pooteviraji, a nizke ceny pod USD 100
Zdravím všechny, po několika měsících co čtu tyhle stránky a fórum jsem si řekl, že taky přispěju svou trochou do pranice.
Já dnes nastoupil do T a (přiznám se bez mučení) nechal jsem se Vámi zlákat k malé spekulaci s NRZ.
Jinak v následujících měsících plánuju dokup INTC (mohla by ještě trochu sklesat ) a MMM a dále pokukuju po JNJ (silná společnost, známé produkty, lidi to budou kupovat i v krizi + další výrobky v oblasti zdravotnictví, které budou třeba), MSFT (dlouho na trhu + dlouhodobý potenciál), DIS (souhlasím s Markem výše, dobrá cena), KO/PEP (známý produkt, téměř žádná konkurence).
Já dnes nastoupil do T a (přiznám se bez mučení) nechal jsem se Vámi zlákat k malé spekulaci s NRZ.
Jinak v následujících měsících plánuju dokup INTC (mohla by ještě trochu sklesat ) a MMM a dále pokukuju po JNJ (silná společnost, známé produkty, lidi to budou kupovat i v krizi + další výrobky v oblasti zdravotnictví, které budou třeba), MSFT (dlouho na trhu + dlouhodobý potenciál), DIS (souhlasím s Markem výše, dobrá cena), KO/PEP (známý produkt, téměř žádná konkurence).
ABBV, AMD, INTC, MMM, MONET, NRZ, NVAX, QCOM, T, UE, WBA, WELL