Všude tak oblíbené téma a nám tady chybí kdyby někdo chtěl spořit pár korun měsíčně dětem tak jako já, budu rád když pro to využijete tento odkaz.
https://www.coinbase.com/join/kopka_wx?src=android-link
Podpoříte tak vlastně nepřímo investicnigramotnost.cz
Asi v budoucnu budeme přijímat donate i v kryptu.
Kryptoměny
Moderátor: VSbrok
Re: Kryptoměny
Přemýšlím, že bych nějaké krypto, 2,3 koupil jako spekulaci a nechal ležet. Buď to vyjde nebo nevyjde.
Uvidíme no. Pro mě určitě lepší než ty flašky whisky
Uvidíme no. Pro mě určitě lepší než ty flašky whisky
Tak já bych tam dal např. 50 tis Kč a nechal to tam, dokud by to nebyl třeba 0,5 mil a táák Prostě čirá spekulace Buď všechno nebo nic
Krypto (BTC) je fajn. Ale člověk by tomu měl ideálně asi aspoň trochu rozumět a mělo by mu to být blízko "ideologicky". Jak říká Kicom z Bitcoinovýho kanálu - zlato a BTC beru jako diverzifikaci vůči tomuhle systému
Já něco malinko BTC mám (bohužel ne víc, když vidíme rally za poslední týdny). Jako černého koně držím ještě IOTA. Nejsem technický expert, ale ten projekt se mi hodně líbí. A beru to taky jako všechno nebo nic
Já něco malinko BTC mám (bohužel ne víc, když vidíme rally za poslední týdny). Jako černého koně držím ještě IOTA. Nejsem technický expert, ale ten projekt se mi hodně líbí. A beru to taky jako všechno nebo nic
CZ akcie: ČEZ | Moneta | O2 | Komerčka | Kofola | Avast | CTP
Zahraniční: INTC | R6C3 (Shell) | BABA | KO | VZ | T | BAC | MSFT | ABBV | CVS | VOD | PG | 9888 (Baidu) | ATVI | SPCE | SSSS | SBSW
REITs: MPW | O | AMT
ETF: IQQQ (voda) | Portu
Zahraniční: INTC | R6C3 (Shell) | BABA | KO | VZ | T | BAC | MSFT | ABBV | CVS | VOD | PG | 9888 (Baidu) | ATVI | SPCE | SSSS | SBSW
REITs: MPW | O | AMT
ETF: IQQQ (voda) | Portu
-
- Site Admin
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě znám ten kanál a btc jsem krapet nastudoval. Proto to mám jako pravidelné spoření, vždy patnáctého pár satů. Uvidíme kam až to vyleze. První nákup je už vlastně na dvojnásobku.