Trading 212 Investing

Diskuse o brokerech, obchodnících a bankách

Moderátor: VSbrok

Odpovědět
Indy72
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 22 říj 2019 10:45

Trading 212 Investing

Příspěvek od Indy72 » 04 pro 2019 11:29

Ahoj,
nasel jsem brokera s absolutne nulovymi poplatky – Trading 212 Investing (maji jeste CFD ucet, je treba vybrat Investing):

http://www.trading212.com/invite/FMA3SDC4

Pres tento link navic dostanete 1 akcii zdarma, dostal jsem akcii v hodnote 350 Kc i kdyz jsem si na ucet vlozil jen 100 Kc.

Nevyhoda: je to broker z Velke Britanie, nevim co presne by se delo v pripade Brexitu bez dohody. Aktualne maji ale plnou podporu pro ucty v Kc.

Indy72
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 22 říj 2019 10:45

Re: Trading 212 Investing

Příspěvek od Indy72 » 04 pro 2019 11:32

Video recenze vysvetlujici jaktoze muzou mit nulove poplatky:

https://www.youtube.com/watch?v=42SUGX_BStg

Zkracene: doufaji ze lide zacnou pouzivat i jejich CFD ucet ktery poplatky ma.

mnam84
Investor
Příspěvky: 448
Registrován: 05 led 2019 07:59

Re: Trading 212 Investing

Příspěvek od mnam84 » 04 pro 2019 11:34

Jde někde zjistit jejich finanční výsledky?

Indy72
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 22 říj 2019 10:45

Re: Trading 212 Investing

Příspěvek od Indy72 » 04 pro 2019 11:43

mnam84 píše:
04 pro 2019 11:34
Jde někde zjistit jejich finanční výsledky?
Podle tohoto jsou profitabilni:

https://www.financemagnates.com/forex/b ... s-in-2018/

Fulny
Začátečník
Příspěvky: 2
Registrován: 03 úno 2019 21:24

Re: Trading 212 Investing

Příspěvek od Fulny » 11 úno 2020 15:21

Používáte někdo tohodle brokera? A nevíte někdo, jak to vypadá po Brexitu? Někde jsem četl, že mají nějak sídlo pro EU v Bulharsku, takže by s tím neměl být problém?

Indy72
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 22 říj 2019 10:45

Re: Trading 212 Investing

Příspěvek od Indy72 » 11 úno 2020 16:09

Fulny píše:
11 úno 2020 15:21
Používáte někdo tohodle brokera? A nevíte někdo, jak to vypadá po Brexitu? Někde jsem četl, že mají nějak sídlo pro EU v Bulharsku, takže by s tím neměl být problém?
Nadale brokera pouzivam, vypada to ze se nic nemeni.

Odpovědět